HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Χρηστος Στρατακης στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Ο Χρηστος Στρατακης στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ εξήρε την πολυετή προσφορά του Ιδρύματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας βρέθηκε την Παρασκευή, τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Στρατάκης, όπου συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ και Δ/ντη του Ινστιτούτου Πληροφορικής κο Πλεξουσάκη Δημήτρη, τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων κ.κ.Χατζηγιαννάκη Κων/νο και Πιπεράκη Γιώργο, αλλά και εργαζόμενους του ΙΤΕ.
Ο κος Στρατάκης, εξήρε την πολυετή προσφορά του Ιδρύματος στην έρευνα και την καινοτομία, καθώς είναι το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της Ελλάδας, με διεθνή αναγνώριση, υπερσύγχρονες υποδομές και προσωπικό υψηλών δεξιοτήτων και εξειδίκευσης.
Από τους εργαζόμενους άκουσε με προσοχή τα διαχρονικά δίκαια αιτήματά τους, μεταξύ άλλων, για την ολοκλήρωση του οργανισμού του Ιδρύματος, την κάλυψη των κενών σε ερευνητικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και τη μείωση της γραφειοκρατίας που υφίστανται σε βασικές διαδικασίες.
«Ως γεωπόνος και πληροφορικός, μέλος της κοινότητας του ΙΤΕ και ως υποψήφιος πολιτικος, δεσμεύομαι να είμαι αρωγός του ιδρύματος με κάθε τρόπο, δίπλα στους εργαζόμενους, ερευνητές, φοιτητές και λοιπό προσωπικό.
Η έρευνα στη χώρα μας απαιτεί συνεχή στήριξη γιατί συντελεί στην αύξηση του εθνικού πλούτου μέσω των αποτελεσμάτων της», επεσήμανε ο κ.Στρατάκης.
Διαφήμιση
Διαφήμιση