HomeΕΚΛΟΓΕΣΣ. Βαρδάκης: «Κάθε ψήφος μετράει για να επιστρέψουν στη χώρα μας η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η αξιοπρέπεια»

Σ. Βαρδάκης: «Κάθε ψήφος μετράει για να επιστρέψουν στη χώρα μας η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η αξιοπρέπεια»

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 21ης Μαΐου απευθύνει σε δήλωσή του ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, αναφέροντας:

«Λίγες μόνο ώρες απομένουν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες της πιο κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης των τελευταίων ετών.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών είναι τεράστιο, καθώς ο λαός με την ψήφο του θα καθορίσει αν η χώρα μας θα ξαναβγεί στο φως της δικαιοσύνης, της ισονομίας και της δημοκρατίας ή αν θα συνεχίσει στο σκοτάδι που την έχει βυθίσει τέσσερα χρόνια τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Τα μηνύματα, ωστόσο, που λαμβάνουμε όλο αυτόν τον καιρό από την επαφή μας με τον κόσμο είναι σαφή και μας γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία. Οι πολίτες κουράστηκαν, απογοητεύτηκαν, αγανάχτησαν και είναι έτοιμοι για την πολιτική αλλαγή.

Μετράμε αντίστροφα, αλλά δεν εφησυχάζουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Όλες και όλοι δίνουμε το παρόν στην κάλπη την Κυριακή για την ανατροπή των αυταρχικών και αντεργατικών πολιτικών, για να μπει τέλος στην αισχροκέρδεια και την αναξιοκρατία.

Κάθε ψήφος μετράει για να επιστρέψουν στη χώρα μας η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η αξιοπρέπεια, κάθε ψήφος μετράει για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση