HomeΚΡΗΤΗΤο προεδρείο του Συλλόγου Ενοικιαστών Αυτοκινήτων Αν. Κρήτης στον δήμο Χερσονήσου

Το προεδρείο του Συλλόγου Ενοικιαστών Αυτοκινήτων Αν. Κρήτης στον δήμο Χερσονήσου

Σέγκος: Με φορείς και κοινωνία χαράζουμε στρατηγική για να μετατρέψουμε το Δήμο Χερσονήσου σε προορισμό πρότυπο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το προεδρείο του Συλλόγου Ενοικιαστών Αυτοκινήτων Ανατολικής Κρήτης συναντήθηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στην ατζέντα της συζήτησης ήταν η λειτουργία των επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων, ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στις ανάγκες του κλάδου και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών αλλά και γενικότερα η αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα με στόχο την αναζήτηση λύσεων που θα έχουν ως αποτέλεσμα αφενός τη στήριξη του κλάδου αφετέρου τη βελτίωση της ποιότητας ζωής για κατοίκους και επισκέπτες μέσα από παρεμβάσεις ποιοτικής αναβάθμισης του τουρισμού.

«Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με αρχές, φορείς και συλλόγους προκειμένου μέσα από συνεργασίες και συνέργειες να μετατρέψουμε το Δήμο Χερσονήσου σε προορισμό πρότυπο, αντίστοιχο της μοναδικότητας του τόπου μας», δήλωσε στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος Χερσονήσου και πρόσθεσε : «Χαράζουμε με φορείς και κοινωνία μία πορεία ανάπτυξης με όραμά μας την αξιοποίηση και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Χερσονήσου. Με στοχευμένη στρατηγική και στόχευση δρομολογούμε λύσεις βάζοντας στην εξίσωση του τουρισμού όρους ποιότητας, αειφορίας και βιωσιμότητας».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση