HomeHL-SportsΟΦΗ: Η προτεραιότητα σε Μπαλογιάννη-Διαμαντή, ο σχεδιασμός ενόψει καλοκαιριού και ο Ριέρα

ΟΦΗ: Η προτεραιότητα σε Μπαλογιάννη-Διαμαντή, ο σχεδιασμός ενόψει καλοκαιριού και ο Ριέρα

Ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν στον ΟΦΗ έχει ξεκινήσει και το Gazzetta σας παρουσιάζει τα δεδομένα με τις μεταγραφές, την περίπτωση του Περέα και τις «εκκρεμότητες» με Μπαλογιάννη και Διαμαντή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

-Στόχος να ακολουθήσουν τον δρόμο του Νέιρα…
-Το «σαφάρι» σε δύο θέσεις
-Το «κλίμα» στην Ισπανία για Περέα, η εγχώρια αγορά και η περίπτωση Ριέρα

Το Gazzetta σας βάζει το κρητικό κλίμα για το τι χρειάζεται η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν, το όνομα του Λουίς Περέα, τα ανοιχτά μέτωπα στις ανανεώσεις και ο «φάκελος» Ριέρα.

Στόχος να ακολουθήσουν τον δρόμο του Νέιρα…

Δεν είναι μυστικό ότι στον ΟΦΗ δουλεύουν τις περιπτώσεις των Κώστα Μπαλογιάννη και Απόστολο Διαμαντή καθώς είναι οι τελευταίοι παίκτες του ρόστερ που βρίσκονται σε διαδικασία της ανανέωσης του συμβολαίου.

Δύο καταστάσεις που δεν μοιάζουν τόσο με των Μαρινάκη, Σωτηρίου και Γιαννούλη αλλά περισσότερο με αυτή του Νέιρα.Κοσμάς Τσιλιανίδης:

Το εκρηκτικό ξεκίνημα στον ΟΦΗ που μετατράπηκε σε ένα μεγάλο «αν» στη σκιά των τραυματισμών
Συγκεκριμένα οι υποθέσεις τους έχουν ως εξής.

Το συμβόλαιο και των δύο εκπνέει το φετινό καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν ανανέωσης ωστόσο οι δύο πλευρές συζητούν τους όρους που θα έχει η νέα συνεργασία τους.

Με τον Χουάν Νέιρα υπήρξε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου και ο στόχος είναι να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο τόσο ο Μπαλογιάννης όσο και ο Διαμαντής.

Πρόκειται για δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Νταμπράουσκας θα ήθελε στο ρόστερ της νέας σεζόν καθώς εκτός από μικροί σε ηλικία, είναι και Έλληνες.

Το «σαφάρι» σε δύο θέσεις

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ έχει ανοίξει ήδη τα… ραντάρ του για την ενίσχυση του ρόστερ και η ομάδα ψάχνει σε δύο συγκεκριμένες θέσεις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τη θέση του στόπερ αλλά και του χαφ.

Στην πρώτη, όπως είναι λογικό, το γεγονός ότι ο Νταμπράουσκας παίζει με τριάδα, φέρνει και την απαραίτητη ενίσχυση ώστε να υπάρχουν επιλογές στη συγκεκριμένη θέση.

Από την άλλη στη μεσαία γραμμή, η αποχώρηση του Λουίς Περέα, έχει αφήσει κενό στα χαφ.

Ο Μεγιάδο και ο Ντιουσέ είναι ένα δίδυμο που λειτούργησε πολύ καλά αλλά ουκ ολίγες φορές ο Ισπανός χαφ χρειάστηκε να αντικαταστήσει έναν από τους δύο, όμως είχε παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Λεγανές.

Έτσι η αποχώρησή του, έφερε στην κουβέντα τον άξονα.

Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ θα κινηθεί ανάλογα με τις αποχωρήσεις που θα έχει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές ξεχώρισαν (με αποκορύφωμα τον Μανδά).

Το «κλίμα» στην Ισπανία για Περέα, η εγχώρια αγορά και η περίπτωση Ριέρα

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο Λουίς Περέα έχει επιστρέψει στην Λεγανές από όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο, ωστόσο δύσκολα θα παραμείνει στον ισπανικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα η «AS» αναφέρθηκε στην περίπτωσή του, τονίζοντας πως έχει αρκετά υψηλό συμβόλαιο για να βρίσκεται στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει διάρκεια μέχρι το 2025 όμως το δημοσίευμα αναφέρει πως η Λεγανές θα ψάξει κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί το βάρος του 25χρονου χαφ. Το πόσο μπορεί αυτό να επηρεάσει τον ΟΦΗ στο μεταγραφικό σκέλος, θα το δείξει όταν (και αν) έρθει αυτή η στιγμή.

Από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ δεν κοιτάει μόνο την αγορά του εξωτερικού αλλά και εκείνη του εσωτερικού.

Τα «μάτια» της ομάδας από την Κρήτη είναι ανοιχτά προς όλες τις κατευθύνσεις και εξετάζεται κάθε μονάδα που θα μπορέσει να αποτελέσει μία… ευκαιρία για την ενίσχυση του συλλόγου.

 Τέλος, μία υπόθεση που απασχολεί τους Κρητικούς είναι η περίπτωση του Άντριαν Ριέρα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας, στα οποία μέτρησε 114 συμμετοχές με 12 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Να θυμίσουμε πως στον σύλλογο αγωνίζεται και ένας συμπατριώτης του, ο Γιον Τοράλ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση