HomeHL-GreeceΚυριάκος Μητσοτάκης: Υπάρχει κίνδυνος φοροκαταιγίδας από τον ΣΥΡΙΖΑ-Video-

Κυριάκος Μητσοτάκης: Υπάρχει κίνδυνος φοροκαταιγίδας από τον ΣΥΡΙΖΑ-Video-

Διέγραψαν τον Κατρούγκαλο γιατί αποκάλυψε την αλήθεια, δήλωσε από την Θεσσαλονίκη. Οσοι σκέφτονται να απέχουν από αυτές τις εκλογές πρέπει να σηκωθούν και να πάνε να ψηφίσουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την υπόθεση Κατρούγκαλου, εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στη Θεσσαλονίκη. «Καθώς πάμε προς τις κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο. Στην αρχή ήθελε τον κ. Βαρουφάκη που σχεδιάζει ‘’Δήμητρες’’.

Μετά πόνταρε στην κυβέρνηση των ηττημένων, μετά έγινε κυβέρνηση των απελπισμένων, ειδικού σκοπού. Και μετά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Να το ομολογεί χθες ο κ. Κατρούγκαλος. Τι μας είπε;

Ότι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να επαναφέρει τον νόμο του για το ασφαλιστικό, με πρώτο βήμα την αύξηση 20% των κρατήσεων στους ελεύθερους επαγγελματίες».

 Και στη συνέχεια, είπε ο πρωθυπουργός, «έσπευσαν να τον διαγράψουν γιατί ήταν μαρτυριάρης και αποκάλυψε την αλήθεια. Τον Παππά και τον Πολάκη τους κρατάνε όμως ακόμα. Διέγραψαν αυτόν που αποκάλυψε το σχέδιο και κρατάνε τους υπόλοιπους, οι οποίοι έχουν διασύρει το κράτος δικαίου.
Προσδεθείτε λοιπόν και αυτό είναι σημαντικό, γι’ αυτό και όσοι σκέφτονται να απέχουν από αυτές τις εκλογές πρέπει να σηκωθούν και να πάνε να ψηφίσουν γιατί ο κίνδυνος μιας νέας φοροκαταιγίδας υπάρχει. Δεν θα τους γίνει όμως το χατίρι. Θα μείνουν μόνοι τους στον μίζερο και σκοτεινό κόσμο τους».
Ο ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «ζητά να πάρει ρεβάνς, ενώ απέτυχε ως κυβέρνηση αλλά και ως αντιπολίτευση. Σήμερα κόβει ξανά 83 δισ. από το λεφτόδεντρο και ζητά ο αθεόφοβος ‘’δικαιοσύνη παντού’’, όταν έχει δίπλα του τον καταδικασμένο από το ανώτατο δικαστήριο Νίκο Παππά.
Τώρα μας απειλεί και με προανακριτικές, όπως έκανε με την σκευωρία Νοβάρτις. Ε λοιπόν, του λέω από εδώ τη Θεσσαλονίκη, δεν μασάμε, είναι τζάμπα μαγκιές, ας κοπιάσουν για να ξαναχάσουν».

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και πάλι στην κριτική που ασκείται στον Διονύση Σαββόπουλο, επειδή εξέφρασε την επιθυμία για αυτοδύναμη ΝΔ.

«Μετά τους φταίνε όλοι και όλα, ακόμα και ο Διονύσης Σαββόπουλος που τόλμησε να πει τη γνώμη του.

Είναι ντροπή τους που επιτέθηκαν με χυδαιότητα στον αγαπημένο Νιόνιο της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδος», ανέφερε.

Στο κάδρο ο κ. Μητσοτάκης έβαλε και τον Νίκο Ανδρουλάκη που διαχώρισε από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ.

«Το τοπίο θολώνει και ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης που διαλέγει άλλο δρόμο από τους φίλους του ΠΑΣΟΚ και συναντά τον κ. Τσίπρα.

Οι απλοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ είμαι σίγουρος ότι ζουν καλύτερα τώρα από το 2019, ξέρουν ότι το ποτήρι δεν είναι ούτε άδειο ούτε σπασμένο, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θέλουν όλοι αυτοί οι πολίτες με την δική τους ψήφο να επιστρέψει από το παράθυρο ο κ. Τσίπρας και η παρέα του. Μπορεί κάποιους να πληγώσαμε, όμως δεν προδώσαμε ποτέ και πήγαμε τη χώρα μπροστά», είπε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση