HomeΕΚΛΟΓΕΣΣωκράτης Βαρδάκης: «Η δήλωση Σκέρτσου περιλαμβάνει ψήγματα αναθεωρητικής αντίληψης για την ιστορία»

Σωκράτης Βαρδάκης: «Η δήλωση Σκέρτσου περιλαμβάνει ψήγματα αναθεωρητικής αντίληψης για την ιστορία»

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο μεσημεριανό Δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στον νομό Ηρακλείου, Σωκράτης Βαρδάκης, ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών της 21ης Μαίου.

Ο Σωκράτης Βαρδάκης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Οι πολίτες έχουν μέτρο σύγκρισης, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας ως Πρωθυπουργός ανέλαβε μία χρεοκοπημένη χώρα που δεν είχε να πληρώσει μισθούς και συντάξεις το 2015, ρύθμισε το χρέος της χώρας, άρχισε η αποπληρωμή των δανείων του ΔΝΤ, ενώ άφησε ένα απόθεμα 37 δις. Επίσης, αναφέρθηκε στο κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που θα επαναφέρει ό,τι άδικα κατάργησε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη την περίοδο 2019-2023.

Από την άλλη πλευρά, ο Σωκράτης Βαρδάκης, παρέθεσε τα έργα του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος στα πολύ σοβαρά ζητήματα που κλήθηκε να διαχειριστεί, δήλωνε εντός και εκτός Βουλής ότι «δεν γνώριζε τίποτα», δίνοντας την αίσθηση ότι η χώρα είχε ένα Πρωθυπουργό μειωμένης αντίληψης.

Τέλος αναφέρθηκε στην «βόμβα» που εξαπέλυσε ο κ. Σκέρτσος, αναφερόμενος στην διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων, απαξιώνοντας τον διαχρονικό αγώνα της διεκδίκησής τους από τη χώρα μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση