HomeΚΡΗΤΗΔεκαήμερο ελεύθερης πτώσης στο αεροδρόμιο του Μάλεμε

Δεκαήμερο ελεύθερης πτώσης στο αεροδρόμιο του Μάλεμε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Πλατανιά  και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ελεύθερης Πτώσης Skydive Crete σε συνεργασία με τον Skydive Sardegna από τη Σαρδηνία ,διοργανώνουν  το δεκαήμερο Ελέυθερης Πτώσης , που θα είναι μια πραγματική γιορτή, στο χώρο του Ιστορικού Αεροδρομίου του Μάλεμε , από την Παρασκευή 29 Αυγούστου έως και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

Κατά το δεκαήμερο, εκτός από τους έμπειρους αλεξιπτωτιστές, θα μπορεί όποιος θέλει να βιώσει την εμπειρία ενός άλματος ελεύθερης πτώσης έστω και μία φορά, με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς προηγούμενη εμπειρία, πραγματοποιώντας ένα άλμα Tandem πάνω από το ιστορικό αεροδρόμιο του Μάλεμε. Στο άλμα Tandem ο επιβάτης, μετά από μία δεκάλεπτη ενημέρωση, δένεται με ειδική εξάρτηση πάνω σ’ έναν έμπειρο εκπαιδευτή και πραγματοποιούν το άλμα μαζί, χρησιμοποιώντας ειδικό αλεξίπτωτο για δύο άτομα. Ο εκπαιδευτής αναλαμβάνει τα πάντα, από την έξοδο από το αεροπλάνο μέχρι την προσγείωση, ενώ ο επιβάτης απολαμβάνει τη συγκλονιστικότερη εμπειρία της ζωής του! Να πούμε ότι μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί πάνω από πενήντα άλματα Tandem, ενώ όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα εκατό μέχρι το τέλος του δεκαήμερου. Επίσης έχουν προγραμματιστεί και πάρα πολλά άλματα από έμπειρους αλεξιπτωτιστές, ενώ και δέκα αρχάριοι δήλωσαν συμμετοχή και θα παρακολουθήσουν την εκπαίδευση για να μπορούν να πραγματοποιούν άλματα μόνοι τους.

Ο Δήμος Πλατανιά , στον χώρο της εκδήλωσης έχει στήσει  έκθεση, με κυρίως φωτογραφικό, αλλά και άλλο υλικό, με θέμα την ιστορία του αεροδρομίου του Μάλεμε και της ευρύτερης περιοχής κατά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Δήμος Πλατανιά στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την ιστορικότητα του χώρου, στα πλαίσια της πάγιας διεκδίκηση από τον Δήμο,  του Αεροδρομίου του Μάλεμε.

Οι δραστηριότητες και τις δέκα μέρες θα ξεκινούν στις εννέα το πρωί και θα ολοκληρώνονται με τη δύση του ήλιου, ενώ η είσοδος στο αεροδρόμιο θα είναι ανοιχτή και στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμούς αλμάτων στα τηλέφωνα:

6942 973801, 6977 291440 και 6932 471647,

στο email [email protected]

καθώς και στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook, “SKYDIVING BOOGIE AT MALEME AIRPORT”.

ELEFTHERH PTOSH2 AFISA MALEME

Διαφήμιση
Διαφήμιση