HomeΚΡΗΤΗΓ. Ροκαδάκης: “Συγχαίρω όλους τους μαθητές για τον αγώνα που έδωσαν”

Γ. Ροκαδάκης: “Συγχαίρω όλους τους μαθητές για τον αγώνα που έδωσαν”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας  o Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Κρήτης  κ. Γρηγόριος Ροκαδάκης    εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές για τον αγώνα που έδωσαν στις εξετάσεις και συγχαίρει ιδιαίτερα τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους.

Η δήλωση του κ. Ροκαδάκη:

«Συγχαίρω όλους τους μαθητές για τον αγώνα που έδωσαν, όχι μόνον κατά την διάρκεια των εξετάσεων αλλά και καθ΄ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους, και ιδιαίτερα  όσους κατόρθωσαν  με  την εισαγωγή στις σχολές προτίμησής τους να δουν τις προσπάθειές τους να στέφονται με επιτυχία.

Θερμές ευχές για την επίτευξη  των περαιτέρω σπουδών τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ώστε να μπορέσουν να κατακτήσουν όλους τους στόχους  τους οποίους έχουν θέσει στη ζωή τους αγωνιζόμενοι με τον ίδιο ζήλο και την ίδια επιμονή.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς των μαθητών, οι οποίοι στάθηκαν όλη αυτή την περίοδο στο πλευρό τους και μοιράστηκαν τις αγωνίες τους.

Για  όσους φέτος δεν τα κατάφεραν, να μην απογοητευτούν και  να γνωρίζουν ότι  η ζωή είναι μπροστά τους και καλούνται να την κατακτήσουν δίνοντας το δικό τους αγώνα με συνεχή προσπάθεια.

Θέλω επίσης  να καλωσορίσω στο νησί μας όλες και όλους τους νέους φοιτητές  που θα έλθουν για τις σπουδές τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κρήτης,  ιδρύματα υψηλού κύρους που έχουν   αποδείξει την ποιότητα της ακαδημαϊκής τους επάρκειας και λειτουργίας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση