HomeHL-CultureΑλεκ Μπάλνουιν: Τελείωσαν τα γυρίσματα του «Rust» μετά την απόσυρση των κατηγοριών

Αλεκ Μπάλνουιν: Τελείωσαν τα γυρίσματα του «Rust» μετά την απόσυρση των κατηγοριών

Τι πόσταρε ο ηθοποιός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Aλεκ Μπάλντουιν αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του «Rust» ολοκληρώθηκαν.

Τρεις εβδομάδες μετά την απόσυρση των κατηγοριών εναντίον του για τον θανάσιμο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς ολοκληρώνονται.

Μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα μαζί με τον νεαρό συμπρωταγωνιστή του Πάτρικ Σκοτ ΜακΝτέρμοτ . Και οι δύο έδειχναν χαρούμενοι σε ένα μαγευτικό σκηνικό. «Τελευταία μέρα στο πλατό του RUST με αυτόν τον τύπο». Ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και ένας αξιαγάπητος νέος με λαμπρό μέλλον μπροστά του. Την αγάπη μου», έγραψε ο Μπάλντουιν.

Πότε θα δούμε την ταινία με τον Αλεκ Μπάλντουιν

Από την πλευρά του ο ΜακΝτέρμοτ σχολίασε, «Σ’ αγαπώ Aλεκ», πριν δημοσιεύσει ένα συγκινητικό στιγμιότυπο που τους έδειχνε να αγκαλιάζονται στο πλατό με τη λεζάντα: «Τελευταία μέρα του Aλεκ [emoji καρδιάς]. Θα μου λείψεις».

Το γουέστερν διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1880, στο Κάνσας με τον Μπάλντουιν να υποδύεται τον διαβόητο παράνομο Χάρλαντ Ραστ ο οποίος σώζει τον 13χρονο εγγονό του από απαγχονισμό. Οπως αναφέρει η Daily Mail, με μόλις $7 εκατ. προϋπολογισμό η ταινία είχε χαρακτηριστεί ως «έργο πάθους» για τον Μπάλντουιν.

Σημειώνεται ότι μετά από μία παύση πολλών μηνών εξαιτίας του θανάσιμου τραυματισμού της Χαλίνα Χάτσινς τον Οκτώβριο του 2021, την απόσυρση των κατηγοριών για ανθρωποκτονία από αμέλεια του Μπάλντουιν, με αλλαγές στο σενάριο και με τη Μπιάνκα Κλάιν στη θέση της Χάτσινς ξεκίνησαν εκ νέου τα γυρίσματα σε νέα τοποθεσία στην Μοντάνα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση