HomeΚΡΗΤΗΣτο ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν

Στο ΠΑΓΝΗ το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν

Εξαιρετική κρίσιμη η κατάστασή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη για τη ζωή του δίνει το 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε ο πατέρας του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διακομιδής του κοριτσιού από το νοσοκομείο Χανίων στο ΠΑΓΝΗ.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία παιδοχειρουργού και αναισθησιολόγου το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να εισαχθεί στην ΜΕΘ Παίδων.

Όπως ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γ. Μπέας, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι εξαιρετικά κρίσιμη καθώς φέρει βαρύτατα τραύματα.

Το συγκλονιστικό τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι σε περιοχή της Κισάμου Χανίων όταν ένας πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Δυστυχώς, δεν είδε πως πίσω από το όχημα βρισκόταν το 2,5 ετών κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το άτυχο κοριτσάκι μεταφέροντάς το στο νοσοκομείο Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση