HomeCity GuideΤο ντοκιμαντέρ «Νέα ζωή ανθίζει στους λόφους» στο «Heraklion Arts and Culture»

Το ντοκιμαντέρ «Νέα ζωή ανθίζει στους λόφους» στο «Heraklion Arts and Culture»

Στο διαδικτυακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ντοκιμαντέρ «Νέα ζωή ανθίζει στους λόφους» είναι πλέον διαθέσιμο on demand, στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου Heraklion Arts and Culture, στη Ζώνη θέασης «Έλα να σου δείξω κάτι..» και στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ιστορικές και λαογραφικές αφηγήσεις στα κρητικά χωριά Καμαριώτης στον Δήμο Μαλεβιζίου, Εθιά στην περιοχή Πύργου-Ροτάσι, στο Βρέλι, Λίσταρο, & Παναγιά στην πεδιάδα της Μεσσαράς.

Βγαίνοντας εκτός των ορίων της πόλης του Ηρακλείου, προσκαλούμε το ευρύ κοινό σε ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο. Ταξιδεύουμε, περιηγούμαστε και εξερευνούμε αναπαλαιωμένους οικισμούς, δημόσια και ιδιωτικά κτίρια που ανοίγουν τις θύρες τους στο κοινό μετατρέποντας χωριά και οικισμούς σε ένα μεγάλο μουσείο, με εκθέματα την ιστορία των ανθρώπων και των κτισμάτων τους. Καμαριώτης στον Δήμο Μαλεβιζίου, Εθιά στην περιοχή Πύργου -Ροτάσι, Βρέλι, Λίσταρος, & Παναγιά στην Μεσσαρά. Στόχος του ντοκιμαντέρ να γνωρίσουν οι δημότες και επισκέπτες του Ηρακλείου την πλούσια ιστορία και το ιδιαίτερο πολιτιστικό παρελθόν, να περιηγηθούν στα πιο χαρακτηριστικά σημεία των λιγότερο γνωστών και τουριστικά επισκέψιμων οικισμών, να αφουγκραστούν βιωματικές εμπειρίες των κατοίκων, να σκιαγραφήσουν τοπικά ήθη, έθιμα και πολιτιστικά στοιχεία, συνυφασμένα με την παράδοση κάθε οικισμού.

Συντελεστές: Γιώργης Πακιουφάκης – Κάμερα-Σκηνοθεσία-Μοντάζ | Γιώργος Παπαδακάκης – Ηχολήπτης | Οργάνωση Παραγωγής: Enhance agency: Χάρης Παπαδάκης | Μάγδα Κατόπη – Επιμέλεια Παραγωγής | Άννα Μαρία Αλογδιανάκη – Μουσική επιμέλεια & Ψηφιακή Εικόνα | Άρης Γάρος- Δημοσιογραφική Επιμέλεια

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Εγγραφείτε τώρα στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου και παρακολουθήστε ζωντανά όλες τις on line πρεμιέρες καθώς και όλες τις παραγωγές του Heraklion Arts and Culture on demand!

Για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2Ym3OSb

Διαφήμιση
Διαφήμιση