HomeΕΚΛΟΓΕΣΖάππειο-Καραμανλής: «Τη σταθερότητα μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί»

Ζάππειο-Καραμανλής: «Τη σταθερότητα μόνο η ΝΔ μπορεί να εγγυηθεί»

«Θα κερδίσουμε τις εκλογές με τη στήριξη όλων»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισχυρό μήνυμα ενότητας δίνει η ΝΔ 12 ημέρες πριν από τις εκλογές, καθώς στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ζάππειο μιλούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πρώην πρωθυπουργοί Αντ. Σαμαράς και Κ. Καραμανλής.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρίσταται και θα μιλήσει στο Ζάππειο Μέγαρο, στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης.

Αυτή την ώρα στο βήμα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ενώ νωρίτερα μίλησε ο Κώστας Καραμανλής.

Η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη παρουσιάστηκε ιν βίτρο, με την προβολή σχετικού βίντεο, ενώ προβλήθηκε και μήνυμα της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Καραμανλής: Η ΝΔ θα κερδίσει και πάλι στις εκλογές

Ο Κώστας Καραμανλής, έστειλε το μήνυμα ότι «η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και καθαρό ορίζοντα τετραετίας. Και αυτό μπορεί να το διασφαλίσει μόνο η παράταξη της ΝΔ, όπως έκανε πάντα, με την στήριξη όλων μας. Η παράταξή μας είναι ισχυρή και θα πετύχει μία ακόμη νίκη στις επικείμενες εκλογές» είπε με νόημα.

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε: «Η επόμενη κυβέρνηση κύριε πρωθυπουργέ, πρέπει να συνεχίσει την με ακόμη μεγαλύτερη ένταση την προσπάθειά της, ιδίως στους τομείς της υγείας, τις ασφάλειας των πολιτών και της απονομής Δικαιοσύνης».

Ο Κ. Καραμανλής στην ομιλία του αναφέρθηκε με σκληρά λόγια για την εξέλιξη της ΕΕ ως προς την αλληλεγγύη που επιδεικνύει. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα -πέραν ορισμένων προφανών – ήταν τιμωρητικού και παραδειγματικού χαρακτήρα και απέτυχαν, όπως ομολόγησαν εκ των υστέρων και οι ίδιοι, όπως είπε.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έχει η διευθύντρια του γραφείου Τύπου της ΟΝΝΕΔ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, Πορφυλένια Κανελλοπούλου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση