HomeHL-9΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Μεγάλο «κούρεμα» συνταξιούχου του Δημοσίου με Εξωδικαστική Διαμεσολάβηση

΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης: Μεγάλο «κούρεμα» συνταξιούχου του Δημοσίου με Εξωδικαστική Διαμεσολάβηση

Τι να προσέξετε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη επιτυχία συνταξιούχου οφειλέτη, με την intrum, εταιρεία διαχείρισης οφειλών, με την διαμεσολάβηση της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Συγκεκριμένα, συνταξιούχος του Δημοσίου, μέλος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, αφού η αίτηση του για ρύθμιση των χρεών του απορρίφθηκε από το Ειρηνοδικείο Χανίων, αποφάσισε την ρύθμιση των οφειλών του με Εξωδικαστικη διαδικασία με την μεσολάβηση της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.epk-kritis-midenikes-doseis-gia-syntaxiouxo-tou-naftikou-apomaxikou-tameiou-1-315x236

Ο συγκεκριμένος οφειλέτης είχε χρέος 36.606,60 ευρώ, του διαγράφηκαν 33.071,60 ευρώ και θα πληρώσει 3.535,00 ευρώ σε 60 άτοκες μηνιαίες δόσεις

Επιπροσθέτως, η ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, για ενημέρωση των οφειλετών ανακοινώνει ότι, τα περισσότερα δάνεια έχουν πουληθεί σε ξένα και εγχώρια FUNDS, δηλ. τα δάνεια μας, είτε είμαστε στο ν.3869/2010, είτε είναι ενήμερα, είτε κόκκινα ανήκουν πλέον σε νέους ιδιοκτήτες, οι οποίοι έχουν δώσει την διαχείριση σε άλλες εταιρείες serveres.

Οι διαχειρίστριες εταιρείες έχουν αναθέσει σε δικηγορικά γραφεία το δυσάρεστο έργο, να εκδίδουν Εξώδικα καταγγέλλοντας την σύμβαση, να κάνουν άμεσο και απαιτητό το οφειλόμενο ποσό, διαταγές Πληρωμής και να προχωρούν σε πλειστηριασμό των ακινήτων ακόμα και της πρώτης κατοικίας.

Γι αυτό, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ένωση, όταν μας επιδίδεται κάποιο έγγραφο, με δικαστικό επιμελητή, πρέπει άμεσα να δράσουμε. Στο Εξώδικο απαντάμε εντός 10 ημερών, εάν δεν απαντήσουμε, θεωρείται ότι κάνουμε αποδεκτό το περιεχόμενο του Εξωδίκου.

Εάν μας έχει εκδοθεί Διαταγή Πληρωμής, πρέπει να την ανακόψουμε και να την αναστείλουμε εντός προθεσμίας 15 εργάσιμων ημερών.
Τέλος για ενημέρωση, συμβουλευτική , καθοδήγηση και Εξωδικαστικη ρύθμιση, ο κάθε οφειλέτης μπορεί να τηλεφωνεί για ραντεβού στα γραφεία της Ένωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση