HomeΕΚΛΟΓΕΣΘερμή υποδοχή του Λ. Αυγενάκη στο Γάζι

Θερμή υποδοχή του Λ. Αυγενάκη στο Γάζι

Επισκέψεις και σε ξενοδοχειακές μονάδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι δια ζώσης συναντήσεις με τους συντοπίτες του κατέχουν Ιδιαίτερη θέση στην προεκλογική περιοδεία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και Υποψηφίου Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη.

Στο Γάζι τον υποδέχτηκαν θερμά νέοι άνθρωποι, αλλά και πολλοί φίλοι του και ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση για όσα πέτυχε αυτή την 4ετία η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Ασφάλεια, σταθερότητα, προκοπή και ανάπτυξη που είναι απαραίτητα να συνεχιστούν και μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Η τοπική κοινωνία αναγνωρίζει και στηρίζει την διαρκή και ενεργή παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη στον τόπο όλη την τετραετία και τη συνεχή του προσπάθεια για την προώθηση και επίλυση των προβλημάτων της περιοχής.

Στην ατζέντα του κ. Αυγενάκη, ο οποίος ως Υφυπουργός Αθλητισμού έδωσε τεράστια έμφαση στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στον νομό, περιλαμβάνονταν χτες και επισκέψεις σε ξενοδοχειακές μονάδες και συγκεκριμένα το Lytos Mare, το Lytos Beach Hotel, το Horizon Beach Hotel και το Gouves Park Hotel.

Έχοντας συνεργαστεί αποτελεσματικά με τους ξενοδοχειακούς και τουριστικούς φορείς, στο πλαίσιο σπουδαίων αθλητικών διοργανώσεων και θεματικών εκδηλώσεων, ο κ. Αυγενάκης μίλησε με τις διοικήσεις και το προσωπικό των ξενοδοχείων. Ενθάρρυνε τους νέους εργαζόμενους για την επιλογή τους να μείνουν στον τόπο τους και να ασχοληθούν ενεργά με τον τομέα της κρητικής φιλοξενίας, επισήμανε τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης στον τουριστικό κλάδο και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της φετινής τουριστικής σεζόν, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει με καλούς οιωνούς.

Οι αναρτήσεις του κ. Αυγενάκη:

Διαφήμιση
Διαφήμιση