HomeΚΡΗΤΗΈνας μήνας από την εξαφάνιση της 77χρονης

Ένας μήνας από την εξαφάνιση της 77χρονης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας μήνας συμπληρώνεται από τότε που χάθηκαν τα ίχνη της 77χρονης Βούλας Ξενοκτιστάκης από την περιοχή του Καρτερού με την οικογένεια της να την αναζητά εναγωνίως.

Όλο αυτό το διάστημα οι αναφορές ότι κάπου την είδαν ήταν συνεχείς με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε πως εθεάθη να ζητιανεύει σε διάφορα σημεία του Ηρακλείου. Με δάκρυα στα μάτια ο σύζυγος της Μύρωνας Ξενοκτιστάκης μέσω της Κρήτη TV κάλεσε τους Ηρακλειώτες να ενημερώνουν άμεσα την οικογένεια ή την αστυνομία προκειμένου να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος για τον εντοπισμό της ηλικιωμένης που πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Την βλέπουν να …ζητιανεύει

Για ένα ολόκληρο μήνα ο ίδιος ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά. Ένας μήνας αγωνίας και αβεβαιότητας που συνεχίζεται όσο η σύζυγος του Βούλα Ξενοκτιστάκη εξακολουθεί να αγνοείται. Το μαρτύριο ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου όταν η 77χρονη εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή του Καρτερού Ηρακλείου. Από τότε στην οικογένεια της που καθημερινά την αναζητά καταφθάνουν συνεχείς πληροφορίες που όμως μέχρι και σήμερα δε έχουν αντίκρισμα.

CACHE_620X620_1_1159684Η Παρασκευή Ξενοκτιστάκη πάσχει από Αλτσχάιμερ και τόσες μέρες χωρίς φάρμακα θα την έχουν σίγουρα μετατρέψει σε ένα «ανθρώπινο κουρέλι». Γι’ αυτό θεωρείται βέβαιο ότι δε θα είναι τόσο αναγνωρίσιμη, αν κάποιος λάβει υπόψη τη φωτογραφία της γυναίκας και επομένως, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τελευταία, πληροφορίες λένε πως εθεάθη να ζητιανεύει σε διάφορα σημεία της πόλης, στην περιοχή γύρω από το πολυκατάστημα Τζάμπο, στις Πατέλες, τα παλιά ΚΑΤΕ , τα Καμίνια. Κι εκείνο που με πόνο ψυχής ζητά ο σύζυγος της είναι όποιος έχει την παραμικρή υποψία ότι την είδε να καλεί χωρίς να χάνει ούτε λεπτό την οικογένεια ή την αστυνομία.

Αγωνιώδη έκκληση απο την οικογένεια της

«Μας ενημερώνουν με καθυστέρηση και μέχρι να πάμε έχει και πάλι εξαφανιστεί. Τους παρακαλώ να σκεφτούν πριν προσπεράσουν κάποια που μοιάζει με ζητιάνα πως ίσως να είναι εκείνη. Είναι κοινωνικό πρόβλημα σημερα το ζω εγώ αύριο μπορεί να είναι οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου», υπογράμμισε με τρεμάμενη φωνή ο σύζυγος της ηλικιωμένης.

Όταν χάθηκαν τα ίχνη της φορούσε γαλάζιο εμπριμέ φόρεμα. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει πληροφορίες να επικοινωνήσει με Τηλέφωνο 6956/100.777 ή με το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση