HomeHL-9Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Killer Heat» στο Λασίθι

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Killer Heat» στο Λασίθι

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το αεροδρόμιο της Σητείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Killer Heat» στην Κρήτη τα οποία τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε Ηράκλειο, Σητεία και Άγιο Νικόλαο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η σελίδα του Facebook Sitia on line η πρώτη φάση των γυρισμάτων πραγματοποιείται στο αεροδρόμιο Σητείας.

Τα γυρίσματα της διεθνούς εμβέλειας κινηματογραφικής παραγωγής πρόκειται να διαρκέσουν έως τα μέσα Ιουνίου.

Το Killer Heat είναι μια επερχόμενη ταινία για τα Amazon Studios . Σε σκηνοθεσία Philippe Lacôte και παραγωγή Brad Weston, η ταινία βασίζεται στο διήγημα του Jo Nesbø The Jealousy Man . Οι Joseph Gordon-Levitt , Shailene Woodley και Richard Madden πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν.

Λίγα λόγια για την ταινία

Σε ένα απομακρυσμένο ελληνικό νησί, τα δίδυμα αδέρφια (Madden) πιάνονται σε ένα βίαιο ερωτικό τρίγωνο. Ένας κατεστραμμένος ντετέκτιβ γνωστός ως «The Jealousy Man» (Gordon-Levitt) προσάγεται για να ερευνήσει την υπόθεση.

Το διασκευασμένο σενάριο έχει γραφτεί από τον Roberto Bentivegna με αναθεωρήσεις του Matt Charman. Ο Μπραντ Γουέστον του Makeready είναι ο παραγωγός του έργου, με το Faliro House να λειτουργεί ως τοπική οντότητα παραγωγής. Ο Gordon-Levitt θα είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Nesbø, Niclas Salomonson, Tom Karnowski και τον Collin Creighton του Makeready.

Διαφήμιση
Διαφήμιση