HomeHL-SportsΒάλντας Νταμπράουσκας: «Χαρούμενος για την αντίδραση, στενοχωρημένος που δεν κερδίσαμε»

Βάλντας Νταμπράουσκας: «Χαρούμενος για την αντίδραση, στενοχωρημένος που δεν κερδίσαμε»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε μετά το 2-2 με τον Ιωνικό πως έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του, αλλά όχι με το τελικό σκορ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην Cosmote TV μετά το 2-2 του ΟΦΗ με τον Ιωνικό:

«Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο συναισθήματα.

Είχαμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ενέργεια και καλή ροή. Δεχτήκαμε το γκολ από ένα λάθος, ισοφαρίσαμε, δεχτήκαμε την κόκκινη, αλλά ισοφαρίσαμε.

Είμαι χαρούμενος που αντιδράσαμε αλλά είμαι στενοχωρημένος που δεν κερδίσαμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας».

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στην συνέντευξη τύπου:

Για την γεύση που του άφησε το ντοκιμαντέρ: “Είναι απίστευτο που ο ΟΦΗ δημιούργησε ένα ντοκιμαντέρ για τον κόσμο και τους παίκτες. Ήταν πολύ συναισθηματικό, καταλαβαίνουμε ότι αγγίζουμε λίγο την ιστορία αυτής της ομάδας. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη για όλους μας και να κάνουμε βήματα προς τα μπροστά για να δημιουργήσουμε αυτές τις φιλοδοξίες.

Αυτό συζητάμε για την επόμενη σεζόν να έχουμε περισσότερες νίκες, περισσότερα γκολ και συζητάμε για την προετοιμασία, για τους νέους παίκτες που θα έρθουν, θέλουμε να κάνουμε καλό σχεδιασμό και να κάνουμε παραπάνω βήμα στην βαθμολογία”.

Για την αντίδραση που έβγαλε ο ΟΦΗ μετά το 1-2: “Έδωσαν πάρα πολλά οι παίκτες, αυτό το παιχνίδι θ’ άλλαζε πάρα πολλά για εμάς και όταν μείναμε με 10 παίκτες τα έδωσαν όλα. Σίγουρα, πρέπει ν’ αναλύσουμε πολλά, στόχος ήταν η νίκη όμως πρέπει να δούμε γιατί αυτό δεν έγινε και ακόμα πως δεχτήκαμε τα γκολ. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, είχαμε το δοκάρι, δεχτήκαμε το γκολ και πρέεπι να δούμε τι έφταιξε και συνέβη αυτό.

Παίζαμε για περισσότερο από 45 λεπτά με παίκτη λιγότερο είναι μια πρόκληση, ήμασταν καλοί απέναντι σε μια ομάδα που ήταν απελπισμένη και δεν της έφτανε ο ένας βαθμός. Είχαμε παίξει με τον Παναθηναϊκό με 10 παίκτες αλλά ήταν διαφορετικό παιχνίδι όπου δεν είχαμε βγει από την περιοχή μας, σήμερα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω.

Η ομάδα κάνει αυτό που θέλω, να χτίσουμε μια νοοτροπία νικητή, είναι σημαντικό ότι επιστρέψαμε από το 2-1 και με 10 παίκτες, κάναμε αλλαγές με επιθετικογενείς παίκτες και όχι αμυντικούς, θα έρθουν παιχνίδια που θα χάσουμε αλλά πάντα θα παλεύουμε μέχρι το τέλος και θα δίνουμε την μάχη μας. Με το ρίσκο που πήραμε, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αλλά θέλω να πω καλά λόγια για τον Ιωνικό, στα τελευταία λεπτά είχαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν.

Έρχεται μια νέα σεζόν όμως από αυτά τα παιχνίδια θα πάρουμε προπονητικά μαθήματα και για να μην χάνουμε όταν παίζουμε με παίκτη λιγότερο. Αυτοί οι παίκτες αξίζουν περισσότερους πόντους από ότι πήραν όλη την χρονιά, νοιάζονται για το club, ενδιαφέρονται και ακόμα και στο σημερινό παιχνίδι παίζουν για την φανέλα, για την ομάδα και αυτό είναι πολύ σημαντικό”.

Για την σεζόν που έκλεισε με τρεις εντός έδρας νίκες: “Πάντα βγάζουμε συμπεράσματα για το παιχνίδι που έχει ολοκληρωθεί, θέλουμε να παίξουμε καλύτερα, να πάρουμε τη νίκη αλλά εγώ είμαι στο τέλος εκείνος που παίρνει την ευθύνη.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε να κερδίσουμε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι, να πάμε διακοπές και να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειες μας, να γυρίσουμε, να έχουμε μια καλή προετοιμασία, να ξεκινήσουμε από το μηδέν, να δουλέψουμε σκληρά και να χτίσουμε την ομάδα ώστε την επόμενη σεζόν να λέμε πως δεν θα έχουμε κερδίσει μόνο τρία παιχνίδια στην έδρα μας”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση