HomeΕΚΛΟΓΕΣΟ Λ. Αυγενάκης στη λαϊκή στις Πατέλες

Ο Λ. Αυγενάκης στη λαϊκή στις Πατέλες

Συζήτησε με τους παραγωγούς και τον κόσμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη λαϊκή αγορά στις Πατέλες επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής, Λευτέρης Αυγενάκης , συζητώντας με τους παραγωγούς και τον κόσμο για το κόστος των αγαθών, των εξαιρετικών προϊόντων της κρητικής γης.

Κοινή διαπίστωση ότι παρά τις αντιξοότητες και τις διακυμάνσεις των τιμών λόγω των διεθνών γεγονότων, το κόστος έχει παραμείνει σε λογικά και προσιτά επίπεδα χάρις στις συντονισμένες ενέργειες και παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε νοικοκυριό να προμηθεύεται όλα όσα έχει ανάγκη.

Κι αυτό θα συνεχιστεί και μετά τις κρίσιμες εκλογές της 21ης Μαΐου με τη Νεα Δημοκρατία και τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι η μοναδική επιλογή για να προχωρήσουμε μπροστά, σταθερά για την προκοπή της χώρας.

Η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

Η μέρα ξημέρωσε και οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών βρίσκονται ήδη πίσω από τους πάγκους τους, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν και να προσφέρουν με χαμόγελο τα καλύτερα προϊόντα της κρητικής γης.
Πλήθος καταναλωτών περνάει από πάγκο σε πάγκο, συγκρίνοντας, παζαρεύοντας και αγοράζοντας τα απαραίτητα αγαθά για το σπίτι του.

Παρά τις αντιξοότητες και τις διακυμάνσεις των τιμών λόγω των διεθνών γεγονότων, μέσα από τις συντονισμένες ενέργειες και παρεμβάσεις της Κυβέρνησης, το κόστος έχει παραμείνει σε λογικά και προσιτά επίπεδα, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε νοικοκυριό να προμηθεύεται όλα όσα έχει ανάγκη.

Προχωράμε μαζί!
Σταθερά, μπροστά!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση