HomeHL-TOPΚακοποίηση στη Μεσαρά: Νέα απολογία του 52χρονου για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκων

Κακοποίηση στη Μεσαρά: Νέα απολογία του 52χρονου για βιασμό και μαστροπεία ανηλίκων

Ο 52χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί – Νέα κατηγορία η μαστροπεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες εξελίξεις υπάρχουν για την υπόθεση του 52χρονου άνδρα που φέρεται να βίαζε συστηματικά τα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του στη Μεσαρά.

Ο 52χρονος έχει ήδη προφυλακιστεί για τις κατηγορίες της σεξουαλικής κακοποίησης από τον Ιούνιο του 2022 ωστόσο πλέον έρχεται να προστεθεί στην δικογραφία και η κατηγορία της μαστροπείας.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, καταθέσεις που έφτασαν ενώπιον της ανακρίτριας αναφέρουν πως ο 52χρονος εξέδιδε τα ανήλικα παιδιά και έτσι πλέον καλείται να δώσει νέες εξηγήσεις.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα όσα είχαν καταγγελθεί ο 52χρονος κακοποιούσε τα παιδιά τα τελευταία χρόνια τότε ακόμα που ο 24χρονος ήταν ανήλικος.

Στην δικογραφία περιλαμβάνονται καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο ότι υπάρχει και βίντεο – ντοκουμέντο που κατάφερε να τραβήξει το 14χρονο αγόρι.

Ο ίδιος υποστήριξε στην απολογία του ότι μόνο μία φορά συνέβη και πως είναι μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ δεν άσκησε βία.

Το δράμα των παιδιών

Η καταγγελία για την κακοποίηση των παιδιών έγινε αρχές Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι που φοιτά σε ειδικό σχολείο φαίνεται να εκμυστηρεύτηκε σε άτομο της εμπιστοσύνης του τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι και στα μαρτύρια που ζούσε τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του.

Ο άνθρωπος που τον άκουσε απευθύνθηκε αμέσως στις αρμόδιες αρχές και εκείνες με τη σειρά τους προχώρησαν σε έρευνα για το εάν ευσταθούν οι καταγγελίες αυτές.

Εκτός από καταθέσεις οι αστυνομικές αρχές είχαν στα χέρια τους και ένα βίντεο που τράβηξε το μικρότερο παιδί της οικογένειας και στο οποίο απεικονίζονται σκληρές εικόνες που προκαλούν οργή και θλίψη για τα όσα περνούσαν τα παιδιά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση