HomeHL-SportsΟΦΗ: Απρόοπτο και με Χριστογεώργο που ακολούθησε ατομικό

ΟΦΗ: Απρόοπτο και με Χριστογεώργο που ακολούθησε ατομικό

Χωρίς τον Νίκο Χριστογεώργο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ και συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τους Νέιρα και Τοράλ, ο Βάλντας Νταμπράουσκας του ΟΦΗ είδε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή να τίθεται εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού και αυτός είναι ο Νίκος Χριστογεώργος.

Ο νεαρός πορτιέρε είχε ενοχλήσεις στη μέση και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, με τους υπόλοιπους παίκτες να συνεχίζουν την προετοιμασία ενόψει του ματς με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και τελειώματα φάσεων συνεχίστηκε σήμερα (4/5) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιωνικό (6/5, 20:00).

Ο Νίκος Χριστογεώργος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στη μέση, οι Φροίξος Γρίβας και Βασίλης Σηφάκης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης, ενώ οι Juan Neira και Jon Toral συνέχισαν θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (5/5), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».

Διαφήμιση
Διαφήμιση