HomeΚΡΗΤΗΚοκκίνη Χάνι: Αυτοψία Νίκου Σκουλά στο έργο αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα

Κοκκίνη Χάνι: Αυτοψία Νίκου Σκουλά στο έργο αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα

Ολοκληρώνεται το πρώτο τμήμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εργασίες αλλαγής του ασφαλτοτάπητα που ολοκληρώθηκαν στο πρώτο μέρος του έργου, επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς.

Οι εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα, από το Αρίνα μέχρι τη συμβολή με την οδό Δ. Σολωμού, μήκους περίπου 1,7 χιλιομέτρων ολοκληρώνονται τις αμέσως επόμενες μέρες με τις προβλεπόμενες διαγραμμίσεις, αλλάζοντας αισθητά την εικόνα αλλά και τα δεδομένα οδηγικής ασφάλειας της περιοχής. Με το πέρας της τουριστικής περιόδου, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το μικρότερο εναπομείναν τμήμα, μήκους περίπου 1 χιλιομέτρου.

skoulas-kokkini-chani_n

«Ακολουθώντας τον προγραμματισμό μας, παραδίδουμε το αμέσως επόμενο διάστημα το πρώτο τμήμα του συγκεκριμένου έργου σε κατοίκους και επισκέπτες μιας πανέμορφης περιοχής» αναφέρει σε δήλωσή του ο Νίκος Σκουλάς, τονίζοντας: «Ακολουθώντας και τον ευρύτερο πολιτικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Κρήτης, είμαστε πανέτοιμοι έτσι ώστε με την λήξη της τουριστικής περιόδου να συνεχίσουμε και στο δεύτερο τμήμα, ολοκληρώνοντας μια ακόμη αναγκαία και ουσιαστική παρέμβαση. Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα και δημόσια να απευθύνω συγχαρητήρια σε όλους τους συνεργάτες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης για το άρτιο αποτέλεσμα. Καθώς και ευχαριστίες στους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής, για την κατανόηση που επέδειξαν και την άριστη συνεργασία τους. Συνεχίζουμε!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση