HomeΕΛΛΑΔΑΘεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου με οπαδικά κίνητρα

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου με οπαδικά κίνητρα

Μία σύλληψη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη ενός 21χρονου από την Αλβανία προχώρησαν το βράδυ της Τρίτης οι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να είναι ο ένας εκ των δύο δραστών του άγριου ξυλοδαρμού 15χρονου επειδή φορούσε ζακέτα του ΠΑΟΚ. Το περιστατικό «ξύπνησε» μνήμες από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thestival.gr, η σύλληψη του 21χρονου έγινε περίπου στις 23:00 στην περιοχή των 40 Εκκλησιών. Οι Αρχές αναζητούν και τον δεύτερο δράστη που χτύπησε τον 15χρονο.

Το χρονικό

Το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 19:30 το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή της Ευαγγελίστριας. Οι δύο άνδρες πλησίασαν τον 15χρονο, ο οποίος φορούσε ζακέτα του ΠΑΟΚ. Άρχισαν να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν με μπουνιές, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών. Μάλιστα, οι δύο δράστες φέρεται να άρπαξαν με τη βία τη ζακέτα του 15χρονου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο ανήλικος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Προανάκριση διενεργείται για το συμβάν από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση