HomeΕΚΛΟΓΕΣΟι υποψήφιοι του ΚΚΕ (μ-λ) στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ (μ-λ) στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.

Δείτε ποιοι είναι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ (μ-λ) στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου εν όψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Για να ζήσουμε, πρέπει να αγωνιστούμε!

Με αυτό το κεντρικό σύνθημα η οργάνωση του ΚΚΕ (μ-λ) κατεβαίνει στις εκλογές σε όλη την χώρα καθώς και στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.

Για να ζήσουμε πρέπει να αγωνιστούμε, ενάντια:

-Στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό, την εξάρτηση. Σε μια Ελλάδα που βαθαίνει η εξάρτηση από τους ιμπεριαλιστές με γερμανικά αεροδρόμια, ιταλικούς σιδηρόδρομος, αμερικανικές βάσεις. Με εμπλοκή του λαού μας στον άδικο πόλεμο στην Ουκρανία που απειλεί με ένα γενικευμένο μακελειό.

-Στην φτώχεια και την εκμετάλλευση. Σε μια χώρα που οι εργάτες και οι εργαζόμενοι γίνονται δούλοι στον σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα. Οι αγρότες ξεκληρίζονται. Οι συνταξιούχοι πεινάνε. Η νεολαία ξενιτεύεται. Που τα επιδόματα, τα pass  και τα καλάθια δεν αρκούν για να κρύψουν την κατάσταση. Που τα εγκλήματα συνεχίζονται και την οργή και τον θυμό που προκαλούν δεν μπορεί να τα χωρέσει το κουτί της κάλπης.

-Στην φασιστικοποίηση και την καταστολή. Σε μια χώρα που οι αγώνες κρίνονται παράνομοι. Τα ΜΑΤ ανοίγουν κεφάλια, ψεκάζουν με δακρυγόνα απαγορεύουν, καταστέλλουν κάθε λαϊκή κινητοποίηση. Που εξαπλώνεται η φασιστικοποίηση θέτοντας «εκτός νόμου» την απεργία, την διαδήλωση, το σωματείο.

Η παραμονή του Μητσοτάκη, η προαγωγή του Τσίπρα, η συμμετοχή του Ανδρουλάκη, οι τσακωμοί, τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα δεν μπορούν να κρύψουν ότι μετά το παραβάν η πολιτική της βαρβαρότητας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί. «Αυτοί έχουν τους νόμους, εμείς έχουμε τους δρόμους». Στο δρόμο της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ Σ ΚΑΙ ΠΑΛΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ με το σύστημα ενάντια στα ντόπια και ξένα αφεντικά.

Επιμένουμε ότι «αν οι εκλογές έφερναν την αλλαγή θα ήταν παράνομες». Δεν αναπαράγουμε αυταπάτες για εύκολες λύσεις συμμετοχή μας στις εκλογές έχει έναν βασικό στόχο. Την προετοιμασία για τις μάχες της επόμενης μέρας. Το στερέωμα της οργής σε ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ για τα δίκια του λαού μας. Ενόψει και της Πρωτομαγιάς καλούμε όλο τον λαό σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε κάθε πόλη κι εδώ στο Λασίθι».

Οι υποψήφιοι του  ΚΚΕ (μ-λ) σε Ηράκλειο και Λασίθι είναι

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΓΚΟΛΕΜΗ ΙΩΑΝΝΑ του Γεωργίου       Ιδ. Υπάλληλος

ΔΡΑΚΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Γεωργίου    Συντ. Μηχανικός

ΛΥΚΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του Γεωργίου        Προγραμματιστής

ΜΠΑΜΠΑΛΕΤΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ  του Γεωργίου  Ελευθ. Επαγγελματίας

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου        Ιδ. Υπάλληλος

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΔΕΛΟΓΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ευστρατίου      Πολ. Μηχανικός

ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του Επαμεινώνδα     Ιδ. Υπάλληλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση