HomeΕΛΛΑΔΑΕσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη ο οδηγός που έπαθε ηλεκτροπληξία στην Αλεξανδρούπολη

Εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη ο οδηγός που έπαθε ηλεκτροπληξία στην Αλεξανδρούπολη

Το σοβαρό εργατικό ατύχημα προκάλεσε μπλακ άουτ στην Αλεξανδρούπολη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάχη με το χρόνο δίνουν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή τον οδηγό γερανοφόρου οχήματος, που έπαθε το μεσημέρι του Σαββάτου ηλεκτροπληξία στην Αλεξανδρούπολη.

Μάλιστα, το σοβαρό εργατικό ατύχημα προκάλεσε μπλακ άουτ στην πόλη, ενώ ο 48χρονος οδηγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο χειριστής, που είναι ηλικίας περίπου 48 ετών, εκτελούσε εργασίες εκφόρτωσης των ειδικών σωλήνων μεταφοράς φυσικού αερίου.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη

Η ζωή του άτυχου άντρα κρέμεται σε μία κλωστή, καθώς υπέστη ηλεκτροπληξία όταν το γερανοφόρο όχημα που οδηγούσε ακούμπησε σε γυμνά καλώδια. Ο ίδιος απεγκλωβίστηκε από συναδέλφους του, χωρίς τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης και το απόγευμα οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου υπάρχει καλύτερος εξοπλισμός.

Τα όσα έγιναν στην περιοχή Απαλού Αλεξανδρούπολης έχουν συνταράξει ολόκληρη την πόλη. Ένα μεγάλο τμήμα της, το μεσημέρι του Σαββάτου, έμεινε χωρίς ρεύμα από μπλακ άουτ που προκλήθηκε λόγω του ατυχήματος.

Στο σημείο επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκλήθηκε, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς τον γερανό, τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύσσωμη η διοίκηση και έξι άνδρες.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση