HomeΕΛΛΑΔΑΤης έκλεψαν τη σύνταξη λίγα λεπτά από τη στιγμή που την πήρε

Της έκλεψαν τη σύνταξη λίγα λεπτά από τη στιγμή που την πήρε

Στον Βόλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κλοπή την άφησε χωρίς χρήματα για το επόμενο διάστημα. Η σύνταξη έκανε φτερά την πρώτη μέρα που την πήρε. Ο Βόλος συζητάει για την υπόθεση, μετά την καταγγελία που έκανε γιαγιά.

Η γιαγιά απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να ενημερώσει την αστυνομία, γιατί τα χρήματα τα έχει ανάγκη. Η σύνταξη που πήρε κατέληξε στα χέρια, άγνωστων για την ώρα δραστών, που μπήκαν στο σπίτι και βούτηξαν τα χρήματα. Είναι πολύ πιθανό να την είχαν παρακολουθήσει. Η γυναίκα παρέλαβε το χρηματικό ποσό από ταχυδρόμο και πήγε αμέσως να κάνει τα απαραίτητα ψώνια. Άφησε σπίτι το μεγαλύτερο ποσό και όταν επέστρεψε βρήκε το σπίτι παραβιασμένο. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν πρόλαβε να πιάσει τα χρήματα στα χέρια της μία ηλικιωμένη γυναίκα από τη Νέα Ιωνία Βόλου και η σύνταξή της έγινε καπνός. Η άτυχη 79χρονη παρέλαβε τα 600 ευρώ της σύνταξης από τον ταχυδρόμο, στο σπίτι της. Λίγα λεπτά αργότερα, ξεκίνησε για το μπακάλικο της γειτονιάς, προκειμένου να κάνει μερικά απαραίτητα ψώνια.

Τότε όμως, βρήκαν ευκαιρία άγνωστοι δράστες, που πιθανά παρακολουθούσαν τις κινήσεις της, να εισβάλλουν στη μονοκατοικία όπου διαμένει και να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο ποσό της σύνταξης.

Η γυναίκα πανικοβλήθηκε και κάλεσε την Αστυνομία, η οποία αναζητά τους δράστες.

Η γυναίκα εκτιμά ότι πρόκειται για άτομα που παρακολουθούν ηλικιωμένους που ζουν μόνοι, καθώς ανάλογο περιστατικό έγινε προ ημερών σε μια γειτόνισσα, στην ίδια περιοχή.

thenewspaper.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση