HomeHL-9Στην 22χρονη θεία η επιμέλεια των δυο μικρών παιδιών στον Μακρύ Γιαλό

Στην 22χρονη θεία η επιμέλεια των δυο μικρών παιδιών στον Μακρύ Γιαλό

Τι δήλωσε η αντιδήμαρχος Χρύσα Χατζημαρκάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κοινωνία της Ιεράπετρας, συγκλονισμένη αλλά και μεγάλη διάθεση να βοηθήσει όπου χρειαστεί, παρακολουθεί τις εξελίξεις με τα 2 μικρά παιδιά στον Μακρύ Γιαλό που έμειναν μόνα τους επί ώρες όταν ο παππούς που, μαζί με τη θεία των παιδιών, έχουν την επιμέλεια τους, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Η αντιδήμαρχος κα Χρύσα Χατζημαρκάκη με διακριτικότητα μίλησε στον Ηχώ 99,8 σημειώνοντας ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις και όπου χρειαστεί θα παρέμβουν μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών που γενικότερα είναι ενήμερες για την κατάσταση.

Πρόσθεσε ότι τα παιδιά πήγαιναν κανονικά στον παιδικό σταθμό, τον παιδίατρο, είναι εμβολιασμένα και δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Μέχρι να παρουσιάσει ο παππούς πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε στην εντατική.

Μετά τα πρόσφατα γεγονότα, τα παιδιά με απόφαση των αρμόδιων αρχών είναι υπό την επιμέλεια της θείας τους, που έτσι κι αλλιώς είχε την συν επιμέλεια με τον παππού.

Αντιλαμβάνεται βέβαια κανείς ότι η θεία που είναι ένα νεαρό άτομο 22 χρόνων έχει αντικειμενικές δυσκολίες να αντιμετωπίσει αφού εργάζεται οπότε λείπει κάποιες ώρες από το σπίτι. Ωστόσο δεν τίθεται θέμα υιοθεσίας καθώς υπάρχει συγγενικό πρόσωπο που επιθυμεί να βοηθήσει και να φιλοξενήσει τα παιδιά, ανέφερε μεταξύ άλλων η κα αντιδήμαρχος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση