HomeΚΡΗΤΗΚ.Βελόπουλος από Χανιά: Παροχές σε μια χώρα που δεν παράγεται πλούτος συνιστούν προεκλογικά λογιστικά τρικ

Κ.Βελόπουλος από Χανιά: Παροχές σε μια χώρα που δεν παράγεται πλούτος συνιστούν προεκλογικά λογιστικά τρικ

Απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με οποιοδήποτε κόμμα μετεκλογικά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι προεκλογικές δεσμεύσεις των τριών κομμάτων -ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ’, βρέθηκαν  στο επίκεντρο της προεκλογικής συνέντευξης που παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης στα Χανιά, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Παροχές, σε μια χώρα που δεν παράγεται πλούτος και συρρικνώνονται οι θέσεις εργασίες, συνιστούν προεκλογικά λογιστικά τρικ, υπογράμμισε ο κ. Βελόπουλος, ο οποίος άσκησε κριτική στην επιλογή της κυβέρνησης να κατανέμει το 80 τοις εκατό  των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, σε λίγους και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, αφήνοντας έξω τη συντριπτική πλειοψηφία των 800.000 μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, έδωσε μεγάλη έμφαση στη διαχείριση  του ενεργειακού, ασκώντας δριμεία κριτική σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ -ΚΙΝΑΛ, μιλώντας για πριμοδότηση και αισχροκέρδεια των  εταιρειών  αλλά και της βιομηχανίας προϊόντων.

Στη συνέχεια  ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα., μιλώντας για δύο μεγάλα “εθνικά εγκλήματα” της κυβέρνησης, προτάσσοντας το “ατόπημα” πρόσκλησης της Ταϊβάν στο φόρουμ  των Δελφών, προκαλώντας περαιτέρω τριγμούς στη σχέση μας με την Κίνα, αλλά και στην απεμπλοκή των σχέσεων της Ελλάδας  με την γείτονα Σερβία.

Στο σκέλος των εθνικών θεμάτων κατηγόρησε Τσίπρα και Ανδρουλάκη για σιωπή στα εθνικά θέματα.

Ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στην απόφασή του να μη δεχτεί φαινόμενα αποστασίας. Τέλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, υπογράμμισε ότι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με οποιοδήποτε κόμμα μετεκλογικά.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση