HomeΣΠΟΡΤσιτσιπάς: Κόντρα στον Τιμ στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης

Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Τιμ στο 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης

Ύμνοι του Αυστριακού για τον Έλληνα τενίστα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντόμινικ Τιμ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στη φάση των «64» του τουρνουά της κατηγορίας ATP Masters 1000, το οποίο διεξάγεται στη Μαδρίτη.

Ο Αυστριακός, ο οποίος τον Μάρτιο του 2020 έφτασε στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αυτή τη στιγμή είναι 93ος στον κόσμο, νίκησε σήμερα στον πρώτο γύρο του «Mutua Madrid Open» τον Βρετανό Κάιλ Έντμουντ με 6-4, 6-1 και έκλεισε… ραντεβού για αύριο (28/4) με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Με αυτή την επιτυχία του, ο 29χρονος άσος, ο οποίος έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης το 2017 και το 2018, βελτίωσε το ρεκόρ του στο τουρνουά σε 17 νίκες-7 ήττες, ενώ «κέρδισε» δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και ανεβαίνει στο Νο 91.

«Αγαπώ αυτό το κορτ, έχω σπουδαίες αναμνήσεις κι έχω παίξω μερικά μεγάλα παιχνίδια εδώ» δήλωσε μετά το ματς ο Τιμ και συνέχισε: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι αυτό είναι με διαφορά το καλύτερό μου ATP Masters 1000 τουρνουά, επομένως είναι ώρα να «δουλέψω» πάνω σε αυτή τη φήμη. Κάποτε ήμουν πολύ δύσκολος αντίπαλος για να με νικήσουν στο χώμα και τα πράγματα δεν είναι έτσι αυτή τη στιγμή, αλλά αισθάνομαι ότι βελτιώνομαι και ξαναβρίσκω τη φόρμα μου».

Τσιτσιπάς και Τιμ έχουν συναντηθεί οκτώ φορές

Επόμενος αντίπαλος για τον Τιμ είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τους δύο τενίστες να έχουν τεθεί οκτώ φορές αντιμέτωποι στο παρελθόν σε επίπεδο ATP και τον Αυστριακό να προηγείται στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 5-3. «Ανυπομονώ πολύ γι’ αυτό το ματς» είπε ο Τιμ, όταν ρωτήθηκε για τον προσεχή αγώνα του με τον Έλληνα πρωταθλητή και συμπλήρωσε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μου αρέσει πολύ. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, μου αρέσει να παρακολουθώ τους αγώνες του. Είχαμε μερικές σπουδαίες αναμετρήσεις».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση