HomeHL-9Ελεύθερος με… όρους ο νεαρός επιχειρηματίας συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης

Ελεύθερος με… όρους ο νεαρός επιχειρηματίας συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης

Απολογήθηκε σήμερα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι της ανακρίτριας Ηρακλείου πέρασε σήμερα ο νεαρός επιχειρηματίας που συνελήφθη πριν λίγα 24ωρα για διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες της διακίνησης ενώ στη συνέχεια ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να μην φύγει από τη χώρα και να εμφανίζεται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος είχε μπει τις τελευταίες ημέρες στο… στόχαστρο των αρχών για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης.

img-c789-750x375

Μετά από παρακολούθηση οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν χθες το βράδυ για έναν έλεγχο την ώρα που κινούνταν με το όχημά του σε δρόμο του Ηρακλείου.

Κατά την έρευνα βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητα ναρκωτικών ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι και την επιχείρησή του.

Συνολικά, οι αρχές κατάσχεσαν 26,4 γραμμάρια κοκαΐνης, 13,9 γραμμάρια χασίς, 120 ναρκωτικά χάπια, μία ζυγαριά ακριβείας, έναν τρίφτη, ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και το ποσό των 14.615 ευρώ!

Οι αστυνομικοί παράλληλα κατάσχεσαν και το αυτοκίνητό του ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση