HomeΚΡΗΤΗΠαύλος Μπαριτάκης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης Της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ)

Παύλος Μπαριτάκης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοίκησης Της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ)

Στην τοποθέτηση του ο Παύλος Μπαριτάκης αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ανάγκη περαιτέρω στήριξης των πολύ μικρών , μικρών και μικρομεσαίων  επιχειρήσεων, λόγω των δυσμενών συνθηκών, που δημιουργούν η διεθνής ενεργειακή κρίση και η εκτίναξη των τιμών των πρώτων υλών, στο σύνολο των επαγγελματικών κλάδων, επεσήμαναν σε συνάντηση με  τον υποψήφιο  βουλευτή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Παύλο  Μπαριτάκη ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ Χαράλαμπος Λεκάκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας .

Στην τοποθέτηση του ο  Παύλος Μπαριτάκης  αναφέρθηκε εκτενώς στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρές επιχειρήσεις όπως η χαμηλή ρευστότητα και ο αποκλεισμός τους από τα χρηματοδοτικά εργαλεία των τράπεζων αλλά και τα υψηλά κόστη στα οποία καλούνται να ανταπεξέλθουν.

Στον αγώνα που δίνετε θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες σας, με δικαιοσύνη παντού και ασφάλεια τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τις επιχειρήσεις σας, τόνισε ο Παύλος Μπαριτάκης   αναφέροντας τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής  που αποσκοπούν στην ενίσχυση του εισοδήματος για τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, την ρύθμιση των κόκκινων δανείων την γενική ρύθμιση φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων, και η ένταξη τους στα χρηματοδοτικά προγράμματα όπως το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση