HomeΣΠΟΡΤο ΕΑΚΗ δώρισε αθλητικό εξοπλισμό σε αστυνομικούς και πυροσβέστες

Το ΕΑΚΗ δώρισε αθλητικό εξοπλισμό σε αστυνομικούς και πυροσβέστες

Θα αγωνιστούν στο Αθλητικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Πυρομάχεια 2023»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αθλητικό εξοπλισμό στα σώματα ασφαλείας για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών τους ομάδων δώρισε το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου.

image_6487327-2

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

Για μας τα σώματα ασφαλείας χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης διότι είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας που βρίσκονται στο πλευρό κάθε πολίτη όταν και εφόσον αυτό χρειαστεί

πολλές φορές με κίνδυνο της ίδιας τους της ζωής.

image_6487327-1

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως Υφυπουργείο Αθλητισμού και Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου ήταν να προσφέρουμε αθλητικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των ποδοσφαιρικών τους ομάδων.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με τον Πρόεδρο του Ε.Α.Κ. Ηρακλείου, Λευτέρη Ζερβό, παρέδωσαν αθλητικό εξοπλισμό στις ομάδες ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος – Παράρτημα Κρήτης και της Αθλητική Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος – Παράρτημα Περιφέρειας Κρήτης.

image_6487327-3

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν στο Αθλητικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Πυρομάχεια 2023», στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης και ομάδες Αστυνομικών και Πυροσβεστών από την υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διεξαγωγή του τουρνουά, το οποίο αναμένουμε να προσφέρει πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ!

image_6487327-4

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση