HomeHL-GreeceΜέΡΑ25: «Τρομάξτε κι άλλο» -Εκτός από τη «Δήμητρα» έρχεται και ο «Οδυσσέας» για τα κόκκινα δάνεια

ΜέΡΑ25: «Τρομάξτε κι άλλο» -Εκτός από τη «Δήμητρα» έρχεται και ο «Οδυσσέας» για τα κόκκινα δάνεια

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του για το νέο σχέδιό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΜέΡΑ25 επανέρχεται με νέα ανακοίνωσή του με αφορμή τον σάλο που έχει προκύψει από το σχέδιο «Δήμητρα» που προτείνει σε περίπτωση που κλείσουν οι τράπεζες.

«Τρομάξτε κι άλλο: Έχουμε και τον «Οδυσσέα», το σχέδιο που σώζει και τα σπίτια του κόσμου!», αναφέρει στη νέα ανακοίνωσή του το κόμμα της αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

«Αφού φρόντισε η κυβερνητική προπαγάνδα να μάθει ο κόσμος -έστω και διά μέσου της ακατάσχετης κινδυνολογίας των συστημικών μέσων- το σχέδιο «Δήμητρα» και το πόσο σπουδαίο είναι και απαραίτητο ένα τέτοιο ψηφιακό εργαλείο, που δείχνει και γιατί το φοβούνται τόσο πολύ οι ολιγάρχες, τα συστημικά, μνημονιακά τους κόμματα και τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, καλούμε τους πολίτες να μάθουν και για τον «Οδυσσέα».

Ο «Οδυσσέας» είναι το σχέδιο που προτείνουμε για να σωθούν πραγματικά τα σπίτια και τα μαγαζιά του κόσμου από τα αρπακτικά ταμεία, τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Πρόκειται για μια δημόσια εταιρεία διαχείρισης των κόκκινων δανείων που θα αντικαταστήσει τον εγκληματικό «Ηρακλή» της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και θα βάλει φρένο στην πώληση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά ταμεία και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα.

Ελπίζουμε κι ο «Οδυσσέας» να προκαλέσει τον αντίστοιχο τρόμο που προκάλεσε και η «Δήμητρα» στο εγχώριο πολιτικό, ολιγαρχικό και μιντιακό κατεστημένο. Είναι ένα σχέδιο που πρέπει να εφαρμοστεί κι αυτό χωρίς καμία πρότερη διαπραγμάτευση, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, η κοινωνία και η οικονομία. Παρόμοια σχέδια έχουν εφαρμοστεί στη Γερμανία για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, αλλά στη χώρα μας και στον λαό μας επιβλήθηκαν σχέδια που εξυπηρετούν μόνο την προσοδοφορία των αρπακτικών».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση