HomePost ItΑπό τον Κρουσώνα η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Χάρη Μαμουλάκη

Από τον Κρουσώνα η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του Χάρη Μαμουλάκη

Παρουσίασε τους 6 βασικούς άξονες των προγραμματικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από τον τόπο καταγωγής του, τον Κρουσώνα, ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, το απόγευμα της Δευτέρας 24/4.

Περιτριγυρισμένος από κατοίκους του Κρουσώνα, συγγενείς και καλούς φίλους, ο Χάρης Μαμουλάκης μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών, παρουσίασε τους 6 βασικούς άξονες των προγραμματικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, ενώ έκανε και μια συνοπτική αναφορά στις Κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στις οποίες προχώρησε, που είχαν ως επίκεντρο τον Κρουσώνα και το Μαλεβίζι. Είχε προηγηθεί μια ιδιαίτερα συγκινητική τοποθέτηση από τον τέως Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Κώστα Μαμουλάκη, θείο και νονό του Χάρη, ενώ ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους για όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν. Αμέσως μετά, ο Χάρης Μαμουλάκης περπάτησε στον οικισμό και δέχθηκε, για πολλοστή φορά, την ζεστή φιλοξενία των Κρουσανιωτών μαζί με τις ευχές τους για καλή επιτυχία στον αγώνα.

Σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης τόνισε: «Η πορεία για τη νίκη της 21ης Μαΐου, ξεκίνησε από τον Κρουσώνα. Τη ρίζα της οικογένειας, τον τόπο των αναμνήσεων. Από αυτούς τους ανθρώπους παίρνω δύναμη και όλοι μαζί, πάμε να βάλουμε οριστικά τίτλους τέλους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Είμαστε έτοιμοι για την πολιτική αλλαγή και τη νέα προοδευτική διακυβέρνηση. Είμαστε μαζί για να αλλάξουμε σελίδα. Και είμαστε πολλοί!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση