HomeHL-9Νέα αναβολή στον οδηγό που χτύπησε τον ντελιβερά

Νέα αναβολή στον οδηγό που χτύπησε τον ντελιβερά

Αύριο απολογείται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα αναβολή έλαβε ο οδηγός του βαν που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά το μεσημέρι της Τεράρτης έναν διανομέα στην περιοχή της Πελεκαπίνας στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 46χρονος οδηγός οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από τον οποίον ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στον παράλληλο της Εθνικής Οδού.

Τότε, ο 46χρονος οδηγούσε με το βαν του στο δρόμο όταν αντιλήφθηκε πως μπροστά του ήταν ένα δίκυκλο το οποίο οδηγούσε ο 53χρονος ντελιβεράς με τον οποίον είχε προσωπικές διαφορές. Μόλις τον είδε πάτησε γκάζι και χτύπησε τη μηχανή του με αποτέλεσμα ο 53χρονος να βρεθεί στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 46χρονος οδηγός του βαν τράπηκε σε φυγή, με τους διερχόμενους οδηγούς να τον σταματούν λίγα μέτρα πιο κάτω.

Εξιτήριο πήρε ο ντελιβεράς

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 53χρονο ντελιβερά που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από το τροχαίο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, υπήρξε βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα ενώ χθες το πρωί έλαβε εξιτήριο.

«Η αξονική που υπεβλήθη έδειξε πως οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δεν του προκάλεσαν μεγαλύτερα προβλήματα με αποτέλεσμα να μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του», επεσήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση