HomeΚΡΗΤΗΟ Μ. Φραγκάκης για τους νέους Διευθυντές Σχολείων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Ο Μ. Φραγκάκης για τους νέους Διευθυντές Σχολείων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Τι αναφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μήνυμα του ο Δήμαρχος Δήμου Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης εκφράζει τα συγχαρητήρια τους προς τους νέους Διευθυντές των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας μετά τις ανακοινώσεις των τοποθετήσεων των νέων Διευθυντών Σχολείων.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στους Εκπαιδευτικούς που τοποθετήθηκαν επικεφαλής στις Διευθύνσεις των σχολείων του Δήμου μας, αλλά και σε όσους επανατοποθετήθηκαν. Η παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού και το έργο που επιτελεί διαχρονικά, αποτελεί στήριγμα όχι μόνο της μαθητιώσας νεολαίας, αλλά και της τοπικής κοινωνίας συνολικά. Ιδιαίτερα δε μετά το σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021, οι εκπαιδευτικοί των σχολείων στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, ενεργώντας με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι διασφαλισμένη και απρόσκοπτη η εκπαιδευτική διαδικασία.

Από την πλευρά του ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας θα εξακολουθήσει να στέκεται αρωγός στα ζητήματα που προκύπτουν στις σχολικές Μονάδες, με στόχο την επίλυση τους και γνώμονα την πρόοδο των μαθητών. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα για λύση κάθε προβλήματος στα σχολεία μας».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση