HomeΕΛΛΑΔΑΟικονόμου: Η εποχή του ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο παρελθόν, η ΕΕ αναγνώρισε τη σημασία του φράχτη

Οικονόμου: Η εποχή του ΣΥΡΙΖΑ ανήκει στο παρελθόν, η ΕΕ αναγνώρισε τη σημασία του φράχτη

Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η εποχή του ΣΥΡΙΖΑ που σύνορα στη θάλασσα δεν υπήρχαν και στη στεριά ήταν αφύλαχτα, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Πάμε μπροστά και δεν γυρίζουμε στο επαχθές χθες». Αυτό τόνισε σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με τη χρηματοδότηση υποδομών στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.

Ο κ.Οικονόμου χαρακτήρισε «θλιβερή» την προσπάθεια του κ. Παπαδημούλη και του ΣΥΡΙΖΑ «να δυσχεράνουν την επέκταση του φράχτη του Έβρου» και σημείωσε ότι το Ευρωκοινοβούλιο τοποθετήθηκε υπέρ της δυνατότητας χρηματοδότησης από την ΕΕ.

«Η θλιβερή προσπάθεια του κ. Παπαδημούλη και του ΣΥΡΙΖΑ να δυσχεράνουν την επέκταση του φράχτη στον Έβρο, μέσω του οποίου ενισχύεται η φύλαξη των συνόρων της Ελλάδας και κατά συνέπεια της ΕΕ, κατέπεσε σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου» ανέφερε ο κ.Οικονόμου και συμπλήρωσε:

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τοποθετήθηκε υπέρ της δυνατότητας χρηματοδότησης από την ΕΕ της συνέχισης και επέκτασης του έργου. Η Ευρώπη αναγνωρίζει τη σημασία του έργου και ευρύτερα των πολιτικών της Ελλάδας στο μεταναστευτικό. Όπως την αναγνωρίζει και η ελληνική κοινωνία που θυμάται και συγκρίνει» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κατέληξε:

«Η εποχή του ΣΥΡΙΖΑ που σύνορα στη θάλασσα δεν υπήρχαν και στη στεριά ήταν αφύλαχτα, ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Πάμε μπροστά και δεν γυρίζουμε στο επαχθές χθες».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση