HomeΚΡΗΤΗΕΚΗ: Συνάντηση με Περιφέρεια για τα εργατικά ατυχήματα

ΕΚΗ: Συνάντηση με Περιφέρεια για τα εργατικά ατυχήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αγανάκτηση και την οδύνη του εκφράζει το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου για τα νέο εργατικό ατύχημα που συνέβη χθες με ανακοίνωσή του και προτίθεται να προκαλέσει συνάντηση με την Περιφέρεια Κρήτης με θέματα τα εργατικά ατυχήματα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ούτε 24ώρες πέρασαν από το χτεσινό   θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα. Το σημερινό εργατικό ατύχημα  συνέβη στην περιοχή της  Αυγενικής, με τέσσερις εργαζόμενούς  ηλικίας 29, 40, 41 και 46 ετών όπου  «λούστηκαν» με καυστική  σόδα κατά την διαδικασία καθαρισμού και απολύμανσης του Οινοποιείου .

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο  με εγκαύματα σε κρίσιμη κατάσταση .

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει την οδύνη αλλά και την αγανάκτηση του για το νέο εργατικό ατύχημα που συμβαίνει μέσα σε λίγες ώρες  στο νομό μας, αναδεικνύοντας για άλλη μια φόρα την έλλειψη των μέτρων ασφάλειας που υπάρχουν .

Το Ε.Κ.Η προτίθεται να προκαλέσει συνάντηση με την Περιφέρεια Κρήτης με θέμα: «Εργατικά Ατυχήματα» με σκοπό την εξεύρεση μέτρων για την εξάλειψη της επικινδυνότητας που αφορά την ασφάλεια των εργαζομένων.

Παράλληλα και σε συνεννόηση  με την Επιθεώρηση Εργασίας θα επιστήσει την προσοχή όλων των τεχνικών ασφαλείας των επιχειρήσεων στο νομό μας έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο οι κίνδυνοι που αφορά την ασφάλεια των εργαζομένων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση