HomeΚΡΗΤΗΣτην Κρήτη έρχεται διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων

Στην Κρήτη έρχεται διεθνής αλυσίδα ξενοδοχείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην απόκτηση ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη και τη διαμόρφωσή της σε πολυτελές resort για οικογενειακές διακοπές, προχώρησε ο διεθνής όμιλος πολυτελών ξενοδοχείων Karma Royal, του οραματιστή επιχειρηματία John Spence, που έχει έδρα στην Αυστραλία.

Το νέο Royal Minoan Beach Club βρίσκεται μέσα στο resort Villea Village στον Μακρύ Γυαλό στην Ιεράπετρα. Η Royal Resorts έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για τις οικογενειακές διακοπές σε προσιτές τιμές φιλοξενίας, για την καλόγουστη επίπλωση των ξενοδοχείων της και τα κατάλληλα διαμορφωμένα δωμάτια που διαθέτει στους δημοφιλέστερους προορισμούς διακοπών του κόσμου.

H Karma πέτυχε συμφωνία με τον κατασκευαστή του Villea Village για την απόκτηση συγκροτήματος. «Αυτό το σημείο του νησιού είναι παρθένο και καταπληκτικό, ενώ διαθέτει και όμορφα ψαροχώρια, εντυπωσιακή ακτογραμμή και υπέροχο φαγητό και κρασί», αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της.

Πρόκειται για τη δεύτερη επένδυση της εταιρίας στην Ελλάδα, καθώς έχει προηγηθεί η επένδυση στο πολυτελέστατο Pelikanos στη Μύκονο, το οποίο διαθέτει 8 δωμάτια τα οποία «βλέπουν» στη φημισμένη παραλία Paradise. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια μεγάλη πισίνα και βεράντα, ντιζαϊνάτους εσωτερικούς χώρους τους οποίους επιμελήθηκε ο βρετανός σχεδιαστής Gareth Johns, καθώς και ιδιωτικές ταράτσες που κρύβονται πίσω από βράχους με εντυπωσιακή θέα καθώς και μια πισίνα υπερχείλισης.

Το νέο Royal Minoan Beach Club είναι σχεδιασμένο με τρόπο που να δένει αρμονικά με τη φυσική ομορφιά των νησιών του Αιγαίου και επιδιώχθηκε να αναπτυχθεί στη φιλοσοφία των υπηρεσιών πολυτελείας που αρμόζουν σε ένα στυλάτο resort. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου βρίσκονται λίγα μέτρα από τη θάλασσα και μπορούν να επισκεφθούν ταβέρνες της περιοχής και να μιλήσουν με ντόπιους ψαράδες.

Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε οικογένειες αλλά και σε μεμονωμένους ταξιδιώτες, καθώς διαθέτει και στούντιο για δύο ή ένα άτομο καθώς και κατοικίες που μπορούν να φιλοξενήσουν 4 άτομα. Οι εξωτερικοί χώροι είναι σε λευκό χρώμα με γοητευτικούς και σύγχρονους εσωτερικούς χώρους, πλήρως εξοπλισμένες μικρές κουζίνες, ατομικό λουτρό, τηλεόραση και ανέσεις με τα υψηλότερα στάνταρ. Πισίνα, σκαν μπαρ, επιτραπέζιο τένις, σπα, θαλάσσια σπορ και άλλες επιλογές διασκέδασης και χαλάρωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες.

Όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, John Spence, σχετικά με την αποστολή του brand Royal Resorts, «πάντα είχε στόχο να παρέχει πολυτελείς διακοπές στους πιο εξωτικούς προορισμούς του κόσμου σε απαιτητικές οικογένειες, δίνοντας έμφαση στις προσιτές τιμές χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας».

Είναι ξεκάθαρο ότι η επένδυση στην Κρήτη είναι στρατηγικής σημασίας για τον βρετανό John Spence, ο οποίος είχε δείξει από μικρός το ταλέντο του στην επιχειρηματικότητα, όταν σε ηλικία 12 ετών αγόραζε σακούλες με καραμέλες, τις άλλαζε συσκευασία και ύστερα τις πωλούσε με κέρδος 120%.

Ο ίδιος δηλώνει περήφανος για το ξενοδοχείο της Κρήτης, «στο πιο ελκυστικό νησί της Ελλάδας, με φυσικό τοπίο που διατηρεί σε αρμονία την ομορφιά με την ιστορία και τον πολιτισμό» και τονίζει ότι «από το ξεκίνημα στην Γκόα της Ινδίας μέχρι τα resort μας στο Μπαλί και το Lombok της Ινδονησίας, θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των οικογενειών και ταξιδιωτών που δεν θέλουν να θυσιάζουν την ποιότητα στο βωμό της προσιτής τιμής και οι οποίοι αναζητούν τις πιο αξιομνημόνευτες εμπειρίες διακοπών και όλες τις όμορφες στιγμές που συνοδεύουν τη ζωή στο απόλυτό της».

Πρόκειται για το όραμα ενός ανθρώπου που παράτησε το πανεπιστήμιο στο πρώτο εξάμηνο, έγινε μάνατζερ σε μουσικές μπάντες και μετά από ένα πέρασμα από τις πωλήσεις ακινήτων «στις οποίες ανακάλυψα ότι είχα ταλέντο», επιχείρησε να κάνει το δικό του επιχειρηματικό εγχείρημα. Έτσι, ξεκίνησε με μετρητά από ένα υποθηκευμένο διαμέρισμα και κάποιες αποταμιεύσεις για να φτιάξει την κερδοφόρα αυτοκρατορία του ομίλου Royal, ο οποίος, μέχρι σήμερα, δεν έχει καμία οφειλή.

Ο όμιλος Karma Royal συνεχίζει να καθοδηγείται από τον John Spence, ο οποίος χρίστηκε ως ο κορυφαίος Αυστραλός Επιχειρηματίας του 2010 από την Ernst & Young και διαθέτει εσωτερικό τμήμα μάνατζμεντ. Στην ομπρέλα του ομίλου εντάσσονται τα brand Royal Resorts, Karma Resorts, Karma Spa,  Chakra και Beach Clubs International. O όμιλος λειτουργεί 21 ιδιόκτητα θέρετρα κυρίως στην Ασία, αλλά πλέον επεκτείνεται και στην Ευρώπη.

Η απόκτηση του ξενοδοχείου στην Κρήτη είναι η τρίτη αγορά που πραγματοποιεί ο όμιλος το τελευταίο διάστημα. Πρόσφατα απέκτησε το The St Martins Hotel στη Σικελία, το οποίο θα ανακαινίσει και φιλοδοξεί να προλαβει τη σεζόν του 2015, καθώς και τα συγκροτήματα Borgo di Coleoli σε ένα μικρό χωριό της Τοσκάνης.

Ο Jone Spence διακρίνεται για το φιλανθρωπικό του έργο, βοηθώντας με το ίδρυμα Christel House (ως βασικός χορηγός) σχολεία, ορφανοτροφεία και παιδιά στην Ασία, Μεξικό, Νότια Αφρική και Βενεζουέλα. «Πιστεύω ότι είναι καθήκον όλων μας να βοηθούμε τον κόσμο», λέει, πιστεύοντας στο …κάρμα. «Ο,τι δίνεις στο σύμπαν, σου επιστρέφεται» είναι η φιλοσοφία του. Το 2006 έλαβε τον τίτλο του «Φιλάνθρωπου της Χρονιάς» από την American Resort Developers’ Association (ARDA).

Πηγή: Tornos news