HomeHL-GreeceΆγιος Παντελεήμονας: «Πέρασε το νέφτι για νερό και ο πατέρας μου άναψε τσιγάρο», λέει ο γιος του ζευγαριού

Άγιος Παντελεήμονας: «Πέρασε το νέφτι για νερό και ο πατέρας μου άναψε τσιγάρο», λέει ο γιος του ζευγαριού

Κάνει λόγο για μια άτυχη στιγμή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει ο άγριος καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι Αλβανών χθες το βράδυ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα όταν μια 52χρονη «έλουσε» με νέφτι τον 57χρονο σύζυγό της ο «οποίος κινδύνεψε να καεί ζωντανός.

Ο γιος τους μιλώντας στο protothema.gr κάνει λόγο για μια άτυχη στιγμή και υποστηρίζει πως η μητέρα του δεν είχε πρόθεση να βάλει φωτιά στον 57χρονο.

«Ήταν η μαμά. Τσακώθηκαν, βρήκε ένα μπουκάλι μπροστά της που αντί για νερό ήταν νέφτι, του το πέταξε και ο μπαμπάς άναψε τσιγάρο. Και με το που κάνει τσιγάρο γίνεται αυτό. Ήταν ένας οικογενειακός καβγάς, δεν έχει ξαναγίνει, ήταν η άτυχη στιγμή, του διαβόλου που λέμε», λέει ο νεαρός ο οποίος την ώρα του καβγά έλειπε από το σπίτι καθώς δούλευε.

Παρούσα στο συμβάν ήταν η μικρή του αδελφή η οποία μαζί με τους γείτονες προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον πατέρα της. Όπως τονίζει ο αδελφός της, οι γονείς τους δεν έχουν συχνά τόσο αγρίους καβγάδες και αποδίδει την ενέργεια της μητέρας του στο γεγονός ότι ο 57χρονος της μίλησε πολύ άσχημα.

«Μπορεί και να το πέρασε για νερό. Επειδή ο πατέρας μου πίνει άλλες φορές του έχει ρίξει νερό και έχει ξυπνήσει. Το ίδιο πράγμα έκανε απλά πάνω στη θολούρα επειδή την προσέβαλε, την έβριζε πετάει αυτό, το νέφτι», αναφέρει ο ίδιος.

Η 52χρονη οδηγείται σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών την ώρα που ο 57χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γεννηματάς με βαριά εγκαύματα.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση