HomeΚΡΗΤΗΔήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μ. Φραγκάκης: Αντάλλαξε ευχές για Καλό Πάσχα με τους δημότες

Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μ. Φραγκάκης: Αντάλλαξε ευχές για Καλό Πάσχα με τους δημότες

Στη Λαϊκή Αγορά Καστελλίου και στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη Λαϊκή Αγορά Καστελλίου και στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» στο Θραψανό, βρέθηκε το πρωί της Μ. Τετάρτης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Βάνα Φραγκάκη, Γιάννη Δρακάκη, Κώστα Αραβιάκη, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Αδάμ Δαμιανάκη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Π. Ηρακλή Κριθινάκη.

O Δήμαρχος συνομιλώντας με πολίτες, παραγωγούς και εμπόρους του Καστελλίου, ευχήθηκε η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει αγάπη, ελπίδα, δύναμη και ευτυχία σε κάθε σπιτικό και να φωτίσει με αισιοδοξία και πίστη τις ζωές όλων.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» στο Θραψανό, όπου πραγματοποιήθηκε Πασχαλινό παζάρι, με λαμπάδες και πήλινες δημιουργίες τις οποίες με μεράκι έφτιαξαν τα παιδιά και το προσωπικό του Κέντρου. Ο Δήμαρχος δώρισε λαμπάδες στους εξυπηρετούμενους του Κέντρου με τη χαρά να αποτυπώνεται στα πρόσωπα τους.

Συνομίλησε επίσης με τον Διευθυντή του Φορέα Ζαχαρία Κυριακάκη και το προσωπικό, συγχαίροντας τους για το σπουδαίο έργο που επιτελούν ενώ ευχαρίστησε και όσους στηρίζουν έμπρακτα το «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ» που εξυπηρετεί συνολικά στα δύο τμήματα του (πρωινό και απογευματινό), τις ανάγκες 48 παιδιών και ενηλίκων με νοητική ή και με κινητική αναπηρία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση