HomeΣΠΟΡΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ημέρα Αθλητισμού στον Δήμο Χερσονήσου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ημέρα Αθλητισμού στον Δήμο Χερσονήσου

Έγιναν βραβεύσεις των αθλητικών σωματείων, των αθλητών και των αθλητριών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εορταστικό κλίμα, παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η «Ημέρα Αθλητισμού στον Δήμο Χερσονήσου» στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη. Η εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) την περασμένη Πέμπτη 6 Απριλίου, στο Φιλωνίδειο Κλειστό Γυμναστήριο Λιμένα Χερσονήσου.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του Αθλητισμού έγιναν βραβεύσεις των αθλητικών σωματείων, των αθλητών και των αθλητριών που κατά τα έτη 2019 – 2022, διακρίθηκαν σε παγκρήτιο, πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η Δημοτική Χορωδία Δήμου Χερσονήσου, από το παιδικό – εφηβικό τμήμα καθώς και από το τμήμα ενηλίκων, με τραγούδια αφιερωμένα στην Ειρήνη που συγκίνησαν και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 29 Αθλητικά Σωματεία και Φορείς καθώς και 113 αθλητές του Δήμου Χερσονήσου για τις διακρίσεις τους στον Αθλητισμό.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ.κ.: Γιάννης Σέγκος Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιώργος Πιτσούλης Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα Αθλητισμού, Γιάννης Μηλάκης Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.).
Βραβεύσεις έγιναν επίσης από τους παριστάμενους κ.κ.: Γεωργία Μηλάκη Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Εθελοντισμού, Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου, Κωνσταντίνος Ζαχαριουδάκης Αντιδήμαρχος Χερσονήσου, Ανδρονίκη Μαραγκάκη αντιπρόεδρος Κ.Ε.Δ.Χ., Αμαλία Κουτσαντωνάκη, Βάλια Παρθενιάδου, Κώστας Συναδινάκης και Δέσποινα Πλευράκη, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Χ., Μαρία Τρευλάκη – Πρόεδρος Φιλωνίδειου Πολιτιστικού Συλλόγου Λιμ. Χερσονήσου.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου, Γιάννης Μηλάκης δήλωσε: «Πρόθεσή μας είναι να καθιερωθεί ως αθλητικός θεσμός η «Ημέρα Αθλητισμού» στον Δήμο Χερσονήσου. Απώτερος στόχος μας είναι η ανάδειξη των αληθινών, θετικών προτύπων, αυτή είναι η ανεκτίμητη προσφορά του Αθλητισμού στην σύγχρονη κοινωνία και στη νέα γενιά. Η σημερινή ημέρα αποτελεί μια ελάχιστη απόδοση τιμής στους αθλητές και στις αθλήτριες που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους και τιμούν τον τόπο μας.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση