HomeΚΡΗΤΗΝέα χάραξη του τμήματος του οδικού άξονα Ηράκλειο-Ανώγεια από Δ.Δ. Αστυρακίου έως Δ.Δ. Κυλιστού

Νέα χάραξη του τμήματος του οδικού άξονα Ηράκλειο-Ανώγεια από Δ.Δ. Αστυρακίου έως Δ.Δ. Κυλιστού

Μελέτη ύψους 809 χιλ. ευρώ υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης «Νέα χάραξη του τμήματος του οδικού άξονα Ηράκλειο-Ανώγεια από Δ.Δ. Αστυρακίου έως Δ.Δ. Κυλιστού» με προϋπολογισμό 809.804 ευρώ υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης Τεχνικών Έργων Νίκος Σκουλάς, Περιβάλλοντος Νίκος Ξυλούρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, οι Δήμαρχοι Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Γιώργος Πετούσης, ο πρόεδρος των Γωνιών Μαλεβιζίου Βασίλης Νάθενας, ο εκπρόσωπος των οικονομικών φορέων που θα εκπονήσουν την μελέτη Νίκος Ραμπαούνης, ο διευθυντής τεχνικών έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης και το στέλεχος της υπηρεσίας Μαρία Παπαναστασίου.
15
Η σύμβαση, έχει ως αντικείμενο την μελέτη της χάραξης του οδικού τμήματος Αστυράκι-Κυλιστός ώστε να συνδεθεί το τμήμα Αστυράκι-Τίμιος Σταυρός με το τμήμα Τίμιος Σταυρός-Ανώγεια στα πλαίσια μελέτης του οδικού άξονα Ηράκλειο – Τύλισσος –Ανώγεια.

Η σύμβαση περιλαμβάνει την οριστική μελέτη του οδικού τμήματος Αστυράκι – Κυλιστός το οποίο εντάσσεται στην κατηγορία ΑΙΙ και τρεις ισόπεδοι κόμβοι (τρισκελείς), ο πρώτος για τη σύνδεση με τον οικισμό Αστυράκι στην αρχή της χάραξης, ο δεύτερος για τη σύνδεση με τον οικισμό Αηδονοχωρίου και ο τρίτος για τη σύνδεση με τον υφιστάμενο δρόμο στο πέρας της χάραξης.

Οι Δήμαρχοι Ανωγείων Σ. Κεφαλογιάννης και Μαλεβιζίου Μ. Μποκέας ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης Στ. Αρναουτάκη για την διασφάλιση του ποσού για την υλοποίηση του αναπτυξιακού οδικού έργου.
22

Διαφήμιση
Διαφήμιση