HomeΕΛΛΑΔΑΣυνελήφθησαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης για κλοπές πολυτελών ρολoγιών

Συνελήφθησαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης για κλοπές πολυτελών ρολoγιών

Πού εντοπίστηκαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που δρούσε και στην Ελλάδα ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν σε Ιρλανδία και Ρουμανία δύο αλλοδαποί, μέλη διεθνικής εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν κλοπές πολυτελών ρολογιών. Οι δράστες είχαν ταυτοποιηθεί ως δράστες κλοπών από κοσμηματοπωλεία σε Αθήνα και σε πόλεις της Ευρώπης

Συνελήφθησαν σε Ιρλανδία και Ρουμανία δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν ταυτοποιηθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων Δίωξης κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής ως δράστες κλοπών πολυτελών ρολογιών (σχετικό το από 14-02-2023 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για 46χρονο και 42χρονο, οι οποίοι με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαιρούσαν ρολόγια μεγάλης αξίας από κοσμηματοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας, ενώ η δράση τους είχε επεκταθεί και σε κοσμηματοπωλεία σε διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Σε βάρος τους εκδόθηκαν εθνικά εντάλματα σύλληψης, τα οποία μετά από κατάλληλες ενέργειες μετατράπηκαν σε ευρωπαϊκά από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ενώ στη συνέχεια μέσω διεθνούς αστυνομικής συνεργασίας κατέστη δυνατός ο εντοπισμός και η σύλληψή τους από τις αρμόδιες αλλοδαπές Αρχές.

Ακολουθούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου οι δύο αλλοδαποί να εκδοθούν στη χώρα μας.

ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση