HomeΚΡΗΤΗΝέα εποχή ευκαιριών με την προπληρωμένη κάρτα Χαλκιαδάκης!

Νέα εποχή ευκαιριών με την προπληρωμένη κάρτα Χαλκιαδάκης!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες προσφέρει η νέα ηλεκτρονική προπληρωμένη (prepaid) κάρτα αγορών στα Super Market Χαλκιαδάκης.

Σημαντικά οφέλη -φορολογικά και οικονομικά- ταυτόχρονα για εργοδότες και εργαζομένους!

Οι συμβαλλόμενες επιχειρήσεις εξασφαλίζουν επιπλέον παροχές για τους εργαζομένους τους με νόμιμο, ασφαλή και διαφανή τρόπο, επωφελούμενες από εκπτώσεις για σταθερή συνεργασία και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν να κάνουν τις αγορές τους πολύ εύκολα κι ανώνυμα, με φυσικό ή ψηφιακό τρόπο, όποτε θέλουν, χρησιμοποιώντας τα ποσά που θα έχουν πιστωθεί στις κάρτες τους.

Η νέα προπληρωμένη κάρτα αφορά κυρίως εταιρείες, νομικά πρόσωπα και φορείς που θέλουν να διαθέσουν ένα ποσό, επιπλέον του μισθού, στους εργαζομένους τους.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσικά και από ιδιώτες είτε ως δώρο, είτε για τη μόνιμη ή περιστασιακή στήριξη κάποιου συνανθρώπου μας (π.χ. παιδιά που θέλουν να στηρίξουν ηλικιωμένους γονείς που ζουν μακριά, γονείς που θέλουν να προσφέρουν στα παιδιά τους που είναι φοιτητές στην Κρήτη, φορείς ή συμπολίτες που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας).

Η χρήση της κάρτας έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε στην πράξη να παρέχει απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής στις παραμέτρους που χρειάζεται όποιος επιθυμεί να ενισχύσει εισοδηματικά, αλλά με έμμεσο τρόπο, για αγορές από super market.uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Η Prepaid κάρτα Χαλκιαδάκης έρχεται πραγματικά να λύσει τα χέρια των επιχειρήσεων για μια σειρά παροχών που κάνουν, όχι μόνο γιατί ξεχωρίζει λόγω της ελευθερίας στη διαμόρφωση και τη χρήση της, αλλά εξίσου γιατί παρέχει πολλά και σημαντικά φορολογικά, οικονομικά και διαδικαστικά οφέλη, τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τους κατόχους.

Συγκεκριμένα, η αξία των διατακτικών σίτισης έως έξι (6) ευρώ ανά εργάσιμη ημέρα, είναι έξοδο για την επιχείρηση, δεν θεωρείται εισόδημα για τον μισθωτό και δεν φορολογείται (Ν.4172/2013 Άρθρο 14 παρ Ιζ).

Επίσης, δεν θεωρείται εισόδημα για τον μισθωτό και δεν φορολογείται εφάπαξ παροχή συνολικής αξίας έως τριακοσίων (300) ευρώ ετησίως, πέραν των (6) ευρώ όπως αναφέρεται παραπάνω.

Επιπλέον, η έκδοση και χρήση των καρτών είναι δωρεάν, χωρίς κάποιο κόστος ή προμήθεια. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για παροχή έκπτωσης προς τη συνεργαζόμενη εταιρεία για μια σταθερή συνεργασία.

Οι κάρτες δεν είναι ονομαστικές, δεν έχουν ημερομηνία λήξης και έχουν ένα μοναδικό barcode. Σύμφωνα με το barcode κάθε κάρτας, το νομικό ή φυσικό πρόσωπο που τις επιλέγει, ενημερώνει τα SM Χαλκιαδάκης και γίνεται η «φόρτιση» με το ποσό που επιθυμεί ανά κάρτα.

Κάθε κάτοχος prepaid κάρτας μπορεί, κάθε φορά που επισκέπτεται ένα από τα καταστήματα Χαλκιαδάκης για τις αγορές του,  με τη χρήση της κάρτας αυτής να εξοφλεί μέρος ή το σύνολο του λογαριασμού του (ανάλογα με το υπόλοιπο που έχει στην prepaid κάρτα του).

Οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιούνται σε όλα τα καταστήματα Super Market Χαλκιαδάκης, καθώς και στο Happy Home Χαλκιαδάκης.

Ο κάτοχος της κάρτας μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για τις αγορές του με φυσικό ή με ψηφιακό τρόπο, στα ταμεία των καταστημάτων Χαλκιαδάκης είτε στο eshop.xalkiadakis.gr, με τη φυσική παρουσία της κάρτας είτε μέσω της εφαρμογής Xalkiadakis App.

Μπορεί δηλαδή κάθε κάτοχος να κατεβάσει την εφαρμογή Xalkiadakis App, να προσθέσει εκεί την prepaid κάρτα του και να τη χρησιμοποιεί αποκλειστικά με το κινητό του, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία της ίδιας της κάρτας.

Επίσης, με ανάλογο τρόπο μπορεί να δει άμεσα το υπόλοιπο της κάρτας του σε οποιοδήποτε κατάστημα Χαλκιαδάκης ή ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής Xalkiadakis App.

Συνολικά, η επιλογή και η χρήση της prepaid κάρτας αγορών παρέχει πολλαπλά πλεονεκτήματα και ευκολίες, όπως:

  • Φορολογικό όφελος για επιχειρήσεις και εργαζομένους,
  • παροχή έκπτωσης για σταθερή συνεργασία,
  • δεν ενέχει κανένα επιπλέον κόστος ή προμήθεια,
  • εύκολη και άμεση ενημέρωση για το υπόλοιπο της κάρτας σε οποιοδήποτε κατάστημα μας (στο ταμείο ή στα ειδικά price checkers) καθώς και μέσω της εφαρμογής Xalkiadakis App,
  • Χρήση της κάρτας μέσω του app Χαλκιαδάκης, χωρίς τη φυσική παρουσία της κάρτας,
  • οι εκπτώσεις, προσφορές και όλες οι προωθητικές ενέργειες των SM Χαλκιαδάκης ισχύουν κανονικά κατά τη χρήση της,
  • εύκολη και γρήγορη φόρτιση των καρτών με ένα email,
  • ο κάτοχος μπορεί να χρησιμοποιήσει μέρος ή το σύνολο του ποσού που έχει διαθέσιμο για την εξόφληση του λογαριασμού του,
  • δεν είναι ονομαστική και δεν έχει ημερομηνία λήξης,
  • περιέχει μοναδικό barcode ανά κάρτα καθώς και το λογότυπο της επιχείρησης σας, εφόσον το επιθυμείτε,
  • είναι φιλική προς το περιβάλλον, αφού αντικαθιστά τις έντυπες διατακτικές σίτισης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Για παραγγελίες μέσω email:

Ελάτε κι εσείς στη νέα εποχή παροχών που εγκαινιάζουν τα Super Markets Χαλκιαδάκης και επωφεληθείτε επιλέγοντας τη νέα prepaid κάρτα αγορών για την επιχείρηση ή τον φορέα σας!

Άνεση, ευκολία, διακριτικότητα, περισσότερη ελευθερία επιλογών, πάντα με την καλύτερη ποιότητα και τις καλύτερες προσφορές για τις αγορές σας!1111111111111111111111111111111

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση