HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Γιάννη Κουράκη με τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχάλη Σφακιανάκη

Συνάντηση Γιάννη Κουράκη με τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά Μιχάλη Σφακιανάκη

Συνεργασία και με την ΚΕΔΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση εργασίας  είχε  ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης  κ. Γιάννης  Κουράκης με τον νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Μιχάλη Σφακιανάκη, όπου συζήτησαν για την συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κρήτης σε θέματα που εξειδικεύεται το Πανεπιστήμιο Πειραιά .

Σε δήλωσή του ο  Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς εξέφρασε την χαρά και την ιδιαίτερη εκτίμηση προς τον  κ. Κουράκη, για το έργο του που έχει επιτύχει στο Ηράκλειο και στην Κρήτη γενικότερα και τόνισε ότι λόγω και της καταγωγής του έχει την ιδιαίτερη επιθυμία να αναπτύξει συνέργειες με το Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο της Κρήτης, με τις Πρυτανικές Αρχές, των οποίων έχει ήδη συζητήσει.

Όπως τονίστηκε, οι συνέργειες αυτές θα αφορούν τόσο στον Τουρισμό και την Ναυτιλία στα οποία εξειδικεύεται το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, όσο και σε άλλους τομείς που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο κ. Κουράκης  αφού συνεχάρη τον νέο Πρύτανη για την ομόφωνη εκλογή του, τον ευχαρίστησε για την πρόθεση συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Κρήτης και τα Πανεπιστήμια.

Τέλος, ο κ Κουράκης  προσέφερε στον κ. Πρύτανη αναμνηστικό συλλεκτικό νόμισμα της ΠΕΔ για τα 80 χρόνια από την Μάχη της Κρήτης,  ενώ αντιστοίχως ο  κ. Σφακιανάκης  του προσέφερε  αναμνηστικό  Καραβάκι του Πανεπιστημίου Πειραιά. προς όφελος του νησιού.

Επίσης ο κ. Κουράκης κατέθεσε στα γραφεία της ΚΕΔΕ την Απόφαση – Ψήφισμά του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ για την  στήριξη των εργαζομένων των Δήμων της Κρήτης.

Ζητείται δε από την ΚΕΔΕ η παρέμβασή της προς την Κυβέρνηση προκειμένου υλοποιηθεί η πρόσληψη των συμβασιούχων με επιπλέον μοριοδότηση και διαδικασίες ΑΣΕΠ, ώστε να μην περιέλθουν οι Δήμοι σε αδιέξοδο  λειτουργία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση