HomeΣΠΟΡΗμέρα Αθλητισμού στον Δήμο Χερσονήσου

Ημέρα Αθλητισμού στον Δήμο Χερσονήσου

Την Πέμπτη 6 Απριλίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, στις 6 Απριλίου, διοργανώνει για πρώτη φορά την εκδήλωση “Ημέρα Αθλητισμού στον Δήμο Χερσονήσου”, την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και ώρα 18:00 στο Φιλωνίδειο κλειστό γυμναστήριο Λιμένα Χερσονήσου.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν αθλητικά σωματεία, αθλητές και αθλήτριες του Δήμου Χερσονήσου, που διακρίθηκαν κατά τα έτη 2019 – 2022 σε παγκρήτιο, πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει φωτεινά παραδείγματα νέων δημοτών που ξεχώρισαν στον αθλητισμό και δημιουργούν υγιή πρότυπα για τους νέους και τις νέες της περιοχής μας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί νωρίτερα λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων που υπήρχαν για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού. Οι αθλητικές διακρίσεις είναι σημαντικές επιτυχίες για τους αθλητές και τις ομάδες και μέσα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση δίνεται η δυνατότητα αναγνώρισης της προσπάθειας που απαιτείται για την επίτευξη των υψηλών στόχων τους.

«Σας καλούμε όλους στην γιορτή του Αθλητισμού, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στον Δήμο Χερσονήσου για να τιμήσουμε τους αθλητές μας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Χ., Γιάννης Μηλάκης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση