HomeΚΡΗΤΗΣεισμόπληκτοι Αρκαλοχώρι: 550.000 € από το υπουργείο για τους απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος

Σεισμόπληκτοι Αρκαλοχώρι: 550.000 € από το υπουργείο για τους απλήρωτους λογαριασμούς ρεύματος

Εξασφαλίστηκε το ποσό μετά τις ενέργειες του Δημάρχου Μ. Φραγκάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ανάσα» για τους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, αποτελεί η εξασφάλιση ενός ποσού της τάξης των 550.000 ευρώ από το Υπουργείο Εσωτερικών, μετά από τις απαραίτητες και συντονισμένες ενέργειες από τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή στέκεται στο πλευρό των  σεισμόπληκτων δημοτών και διεκδικεί λύσεις στα προβλήματα τους, κατάφερε να εξασφαλίσει το ποσό των 300.00 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί άμεσα για την αποπληρωμή των οφειλών για τους λογαριασμούς ρεύματος, με στόχο την ομαλοποίηση της ηλεκτροδότησης των οικίσκων στους οποίους διαμένουν οι σεισμοπαθείς. Το υπόλοιπο ποσό της τάξης των 250.000 ευρώ θα διατεθεί για την εκπόνηση μελέτης ανέγερσης σχολείου στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί θερμά  τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ με αρμοδιότητα σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές Χρήστο Τριαντόπουλο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.ΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη για την βοήθεια τους σχετικά με την εξασφάλιση του ποσού αυτού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση