HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Κυριακή 2 Απριλίου

08:00-09:30 Στη ΒΙΠΕΗ στις περιοχές των επιχειρήσεων αποθηκών Μαρινόπουλου, Σοφίου, Γιάνναρη, Δοξαστάκη, Δομικής Κρήτης, Πολυπλάστ, Φασομυτάκη, Κανδεμηλή, Τεχνοδομικής και Αβραμίδη.

08:00-10:00 Στη ΒΙΠΕ στη θέση κάτω λάκκος Καλιθέας στις περιοχές των επιχειρήσεων Σταυρακαντωνάκη, Κεφάλκο, Creta Eco Phoinix, Κρητών Άρτος και Γρύλος Α.Ε.

08:00-12:00 Στο Δ. Αρχανών Αστερουσίων, στα Πραιτώρια, στο αρδευτικό Κεφαλάκη Νο1, στο κοινοτικό αντλιοστάσιο Πραιτωρίων, στο αρδευτικό ομάδας Φρυσούλη, αρδευτικό Μαυράκη – Βελεγράκη, αρδευτικό Χαριτωνίδου.

08:00-12:00 Στο Δ. Αρχανών Αστερουσίων, στα Πραιτώρια, στο αρδευτικό Κεφαλάκη Νο2.

08:00-15:00 Στη ΒΙΠΕΗ στην οδό Ι από την οδό Δ έως την οδό Β περιλαμβανομένων των επιχειρήσεων ΕΝΑ Α.Ε., Μεταλλοστεγαστική, Candia σκαπτικά, Μιχαήλος.Επίσης στον κόμβο της Καλιθέας στην περιοχή των επιχειρήσεων ΣΕΥΦΑΝΗ και Λυρώνη.

12:00-15:00 Στη ΒΙΠΕΗ, στην οδό H, στην περιοχή της επιχείρησης ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ και της επιχείρησης Minoan logistics.

14:00-15:00 Στο Μέσα Κατσαμπά στην περιοχή μετόχι Μαυράκη, τέρμα στην οδό Ομήρου μετά την αποθήκη Σανιδά,στην περιοχή της επιχείρησης εκρηκτικών Βαμβουκάκη από ΒΙΠΕ προς Σκαλάνι,των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού Σκαλανίου,του αγροτικού Συν/σμού Σκαλανίου,του χοιροστασίου Ζαχαριάδη στον κόμβο Σκαλανίου,του ελαιουργείου Λυραράκη στο Σκαλάνι και στο Σκαλάνι στις περιοχές της εισόδου και του κέντρου του οικισμού και του δημοτικού σχολείου.Στο δρόμο από Καλιθέα προς Σκαλάνι, στην περιοχή της δεξαμενής του αγροτικού Συν/σμού Σκαλανίου.

14:00-15:00 Στο Δ.Ηρακλείου στις περιοχές Πρασσάς & Καρτερός.Στην περιοχή της επιχείρησης ΒΑΚΑΝΑ και μάρμαρα Σέκερη στον πέτρινο πύργο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Δευτέρα 3 Απριλίου

08:00-13:00 Στο Δ.Χερσονήσου στη Χερσόνησο, στην οδό Ελ.Βενιζέλου από τα διαμερίσματα Θάλεια μέχρι την τράπεζα Αlfa bank μετά παρόδων.

08:00-14:00 Στο Δ. Αρχανών Αστερουσίων στη περιοχή του Μεσοχωριού, στις γεωτρήσεις, αρδευτικά και Φωτοβολταικά της περιοχής.

08:00-14:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στη Χερσόνησο στις περιοχές των πλυντηρίων Σηφάκη, του καταυλισμού ΣΕΑΠ, των κατασκηνώσεων Κυριακάκη, των εγκαταστάσεων κιν.τηλεφ.Στετ Ελλάς, των κρητικών γκολφ και του Asgua plus.Στην Πάνω Χερησόνησος στην περιοχή του Βιολογικού Χερσονήσου και του δρόμου του δρόμου προς τα σκουπίδια καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:00-14:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στο Ατσαλένιο, στην οδό Όθωνα Γιαννούλη μετά παρόδων.

09:00-16:00 Στην Άνω Βιάννο, στον οικισμό Αγ.Μονής στις κεραίες κιν.τηλεφ.Cosmote και γεώτρησης ΤΟΕΒ Βιάννου.

Τρίτη 4 Απριλίου

08:00-15:00 Γενικά στον οικισμό Ψαρή Φοράδα του Δ.Βιάννου.

08:30-12:30 Στο Δ. Αρχανών Αστερουσίων, στην Πλακιώτισσα, πριν το χωριό Λιγόρτυνο στο αντλιοστάσιο Μαράκης, κλάδεμα δέντρων.

Τετάρτη 5 Απριλίου

08:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στο Πισκοπιανό, στην περιοχή της εξόδου του χωριού προς το λιμάνι Χερσονήσου, της επιχείρησης ΜΙΚΑ Βίλας και του πηγαδιού Λαρεντζάκη.

Πέμπτη 6 Απριλίου

08:00-15:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στο δρόμο πρός Φοινικιά – Μαλάδες στην οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού από την οδό Π.Μπακογιάννη μέχρι την οδό Μάνου Κατράκη μετά παρόδων.Επίσης στις οδούς Ιεραπύτνης, Ανθηρού, Βεργίνας, Σμπώκου, Κάλλας, Θεοδώρας. Συπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων Break time, φούρνου Ριτσατάκη, επιχ.Τζαγκαράκη, επιχ. STAMA, Δροσουλάκη, συνεργείο Φραγκιαδουλάκη κια Χρυσοφάκη, ζαχ.Κανάρια και στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό σχολείο.

11:00-15:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στον Αγ.Ιωάννη Χωστό και στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Καθέρη, ΚΤΕΟ Γιαννακάκη, επιχείρησης Πικράκη, Lido soccer, κονικλοτροφείου Παπαδάκη, Αγροκτήματος ΤΕΙ και Δασικού φυτωρίου.Επίσης στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την εκκλησία του Αγ.Ιωάννη Χωστού έως την επιχείρηση Οικοστύλ μετά παρόδων καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Παρασκευή 7 Απριλίου

10:00-15:00 Στο Δ.Μινώα Πεδιάδος, στο Σκινιά στις περιοχές των γεωτρήσεων Ζερβάκη και Χλαμπαλάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση