HomeHL-LifestyleΕυρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο Ατζούν μας είχε καλέσει πέρυσι σπίτι του να μας κεράσει τσίζκεϊκ»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο Ατζούν μας είχε καλέσει πέρυσι σπίτι του να μας κεράσει τσίζκεϊκ»

«Η παραγωγή μας είχε προειδοποιήσει να μην κλέψουμε τίποτα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πρόσφατη αποκάλυψη που έκανε ο Γιώργος Λιανός για τους παίκτες του Survivor All Star, τους οποίους κάλεσε ο Ατζούν Ιλίτζαλι σπίτι του και τον έκλεψαν, κλήθηκε να σχολιάσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ανάμεσα στις δηλώσεις της, έκανε και μία αποκάλυψη για το περσινό παιχνίδι, περιγράφοντας, τι είχε συμβεί όταν εκείνη με τους πρώην συμπαίκτες της είχαν επισκεφθεί το σπίτι του Τούρκου παραγωγού.

«Είχαμε πάει κι εμείς πέρυσι στο σπίτι του Ατζούν. Είχε πάει στο Μαϊάμι και συνηθίζει όταν πηγαίνει στο Μαϊάμι να θέλει να μαζέψει τα παιδιά για μια ώρα, να τους προσφέρει ένα τσίζκεϊκ, και φεύγοντας, μας είπαν τα παιδιά της παραγωγής, “κανονίστε μη κλέψετε τίποτα”, γιατί σε προηγούμενες χρονιές είχε γίνει αυτό» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού

Σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο παρουσιαστής είπε πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι κάλεσε τους παίκτες στο σπίτι του και τους ζήτησε να είναι πιο τυπικοί και να μην προσπαθούν συνέχεια να κλέψουν φαγητό. Παρά το περιεχόμενο της συζήτησης με τον Τούρκο παραγωγό, οι διαγωνιζόμενοι έκλεψαν ακόμη και τον ίδιο, εξερχόμενοι του σπιτιού του.

«Φώναξε ο Ατζούν τους παίκτες στο σπίτι του για να περιορίσει όλο αυτό το πράγμα. Και τους είπε “έχουμε κάνει μια συμφωνία, σας παρακαλώ να είστε πιο τυπικοί, κάνουμε ένα πρόγραμμα, μη τα βάζετε με τα παιδιά της παραγωγής, ξέρω ότι πεινάτε, θα έρθουν μεγαλύτερα έπαθλα. Τους είπε επίσης “μην κάνετε ντου στους κάδους σκουπιδιών, μην προσπαθείτε να κλέψετε, μην κρύβετε πράγματα στα ρούχα σας”» είπε αρχικά, ο Γιώργος Λιανός για να αποκαλύψει στη συνέχεια, πως: «Συμφώνησαν όλοι και φεύγοντας πήραν πράγματα από το σπίτι του Ατζούν. Οι άνθρωποι πεινάνε, πιστέψτε με» και ξέσπασε σε γέλια.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση