HomeUncategorizedΤσίπρας: «Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και αποτελεσματικό κράτος»

Τσίπρας: «Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και αποτελεσματικό κράτος»

Ζήτησε ισχυρή ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Μήνυμα αποφασιστικότητας και ελπίδας στέλνουμε από την Καλαμάτα, το μήνυμα ότι η προοδευτική κυβέρνηση, που έχει ανάγκη ο τόπος, θα γίνει πράξη σε λίγες εβδομάδες από σήμερα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, από την Καλαμάτα.

«Με καθαρό μέτωπο. Καθαρό πολιτικό μητρώο. Καθαρές προτάσεις. Καθαρά χέρια. Διεκδικούμε την ψήφο του λαού για να αλλάξουμε τη χώρα. Να ξαναφέρουμε τη δικαιοσύνη στον τόπο», ανέφερε προσθέτοντας πως «όραμά μας είναι το ‘Δικαιοσύνη παντού’».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, σημειώνοντας πως «δεν είναι θέμα για προεκλογική εκμετάλλευση η τραγωδία των Τεμπών», ενώ επισήμανε πως «ένα μήνα μετά, αιωρούνται ακόμη δραματικά ερωτήματα πάνω από την ελληνική κοινωνία».

«Ο κ. Μητσοτάκης ζει στην χώρα τού ‘δεν ήξερε’», τόνισε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας χαρακτηριστικά:

«Ήξερε όμως να φέρει στη Βουλή εξυπηρετήσεις και ρουσφέτια την τελευταία στιγμή και να ψηφίσουν το ακαταδίωκτο για την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων. Γιατί ακαταδίωκτο; Τι ακριβώς φοβούνται; Όσοι Θέλουν τη συγκάλυψη, έχουν λόγο να φοβούνται», όπως είπε.

«Ο δρόμος της συγκάλυψης τελείωσε στην κοιλάδα των Τεμπών. Άπλετος χώρος στην αλήθεια, μετά την πολιτική αλλαγή», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάναμε λάθη, αλλά αφήσαμε 37 δισ. στα ταμεία»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε, επίσης, στην ενεργειακή κρίση και την αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση, επαναλαμβάνοντας ότι «η αιχροκέρδεια δεν είναι εισαγόμενη, είναι αποτέλεσμα της διακυβέρνησής τους».

«Κανείς δεν κατηγορήθηκε για το σκάνδαλο των υποκλοπών», προσέθεσε ακόμη ο για τις παρακολουθήσεις.

«Αυτή Ελλάδα δεν αξίζει σε κανέναν, ούτε σε αριστερό, ούτε σε κεντρώο, ούτε σε δεξιό», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «επέβαλαν την εργασιακή ζούγκλα, άφησαν τον κόσμο της τέχνης χωρίς στήριξη.

»Αν δεν στηρίξουμε τον πολιτισμό, πώς θα έχουμε μέλλον; Άλλαξαν τους νόμους για να μοιράσουν 10 δισ. με απευθείας αναθέσεις και διορισμούς.

»Να παλέψουμε όλοι μαζί με περισσότερη δικαιοσύνη για όλους. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο, κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για την εντιμότητά μας. Κάναμε λάθη, ναι, αλλά αφήσαμε 37 δισ. στα δημόσια ταμεία.

»Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και αποτελεσματικό κράτος». δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση